aa...l
Ahmet Hocamla Boynum tutuldu ve hareket edemez halde tanıştım..verdiği ilaçlar anında etkili oldu ..Hastası olarak beni fazlasıyla dinledi sabırla cevap verdi..empati sahibi sakin mütevazi şahsıyla hocamdan çok memnun kaldım..Sonsuz teşekkürler...
şa...ş
mütevazi,güler yüzlü iyi bir kişiliğe sahıp hastasıyla iyi ilgilenen branjında iyi bir üzman .ilaç tedavinin kalıcı olmadiği ancak ameliyatı önermiş fakat ameliyattan korktuğum için cesaretım gelmiyor.bu yüzden kalıcı bir tedavi olamadım.
ar...ı
ahmet beyı bunyenıze katığınız ıçın sızlerı tebrık edıyorum
il...ç
sayın hocam sayenizde bel fıtığı denilen o hastalıktan kurtuldum.şimdi ise hayat kalitem yaptığınız ameliyat sonrası eski haline kafuştu ne ağrı kaldı nede uykusuz geceler.başarılarınızın devamını diliyor çok ama çok iyisin iyiki varsın..ilyas kılıç:)
Ahmet Turan Dağlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Turan Dağlı, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Ahmet Turan Dağlı adresi nerede?Ahmet Turan Dağlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Melikgazi Mah. Sevgi Sok. No: 3 Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Turan Dağlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Turan Dağlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Turan Dağlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Turan Dağlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Turan Dağlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Turan Dağlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Turan Dağlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Turan Dağlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ahmet Turan Dağlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melikgazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Melikgazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Melikgazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Melikgazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Melikgazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Melikgazi bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Melikgazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Melikgazi bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları