Diş Hekimi Randevusu
Pembe Estetik
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Ayvalık Diş Kliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Ayvalık Diş Kliniği
Estetik Dişhekimliği , İmplant ve Yeni Nesil Protezler konularında katıldığı kongre ve seminerlerden almış olduğu sertifikalar bulunmaktadır. Panoramik Röntgen ile teşhis ve tedavi aşaması yapılabilmektedir.
g...
Doktoruma telefonla ulaştım. Diş ağrım sebebiyle gittim. Kanal tedavisi de yapıldı 20 ilk dişin de çekildi dolguluk dişlerimde yapıldı. Tedavi sürecimde çok ilgililerdi. Şikayetim de ilk gittiğimden itibaren azalmalar oldu ve daha sonra tamamen geçti. Ekibindeki diğer uzmanlarda güler yüzlü ben çok memnun kaldım. Çevremdekilere de sık sık tavsiye ediyorum. Şikayetimiz oldukça sık sık ziyaret ediyoruz
c...
Doktor Ahmet Bey'e daha önce tedavi için giden bir arkadaşımın tavsiyesi sayesinde ulaştım. 2 3 sefer kendisine diş konusunda tedavi olmak için başvurdum. 1 kez dolgu için bir kanal tedavisi ve bir seferde 20 lik dişimin sorun yaratması durumunda ameliyat edilip çekilmesi için başvurdum. Tedavi sürecim kısa ve sorunsuz geçti.Birde yapılan kanal tedavimde iş bitiminde diğer doktorların da tek tek kontrol edip onayının alınması hoş bir durum. Ahmet beyi ve ekibini tabi ki tavsiye ederim ne zaman arasak sorunsuz işimizi görüyorlar sağ olsunlar
c...
Arkadaşın tavsiyesiyle ulaştım. Dolgu tedavisi için başvurdum. Muayene ve tedavi iyi geçti her şey on numara. İlgili işini çok iyi yapan birisi. Her zaman tavsiye edicem hiç şüpheniz olmasın.
Diş çekimi, dolgu ve danışma. Zor olacağını düşündüğüm kırık 20 yaş dişim 15dk’da sorunsuz çekildi. Ahmet beyin rahatlatan özeni için teşekkür ediyorum.
as...
Mükemmel bir güven hissi. İki implant takıldı.. 8.5 saat geçti aradan. Herşey mükemmel. Teşekkürler.
k....a
Alt dişlerimin protez yapımı için gidiyorum ,süreç gayet güzel ilerliyor şimdilik her şey güzel hekim ve personel gayet özverili çalışma yapıyorlar temizlik hijyen kuralları iyi.
h....o
Çok memnun kaldım Sinan Bey'le ilk yirmilik diş çekimiydi eli çok hafif ne iğneyi necekimi anlamadım. Herkese tavsiye ediyorum kliniginizi.cok teşekkürler
fe...t
20 yaş diş çekimi ekip iyi doktor bey gayet ilgili ve işini profesyonelce yapıyor tavsiye ederim. Teşekkürler
ah...n
Oğlumun dişleri ile ilgili ama harika ve kaliteli hizmet dişini çekti hiç sorunsuz bi şekilde hersey için çok teşekkür ederim
y.....
Daha öncede gitmiştik eşimin diş cekilmesi gerekiyordu gercekten cok güzel ilgilendiler. tekrar diş bakım icin gittik doktor hanım cok güzel ilgilendi kendisi begenene kadar ugraştı cok memnun kaldık cok teşekkür ederiz başarılarının devamını dilerim
Ahmet Uğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Uğan, Diş Hekimi. Size Ahmet Uğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Diş Beyazlatma, Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri, İmplant, Diş Çekimi, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Estetik Braketler, Diş Eti Estetiği.
Ahmet Uğan adresi nerede?Ahmet Uğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 150 Evler Mahallesi Atatürk Bulvarı No:294 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Uğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Uğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Uğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Uğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Uğan hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Uğan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Uğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Uğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Uğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Uğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 45 hasta / danışan, Ahmet Uğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri