al....
bilgi ve ilgilenmesiyle son derece iyi bir doktor. dizimden ön çapraz bağı konusunda farklı zamanlarda muayene olduğum halde hepsinde aynı teşhisi koymuştur. Mr sonucunda zedelenme olduğu görülüyordu fakat doktorum atroskopi yapmayı önerdi ve doktorumun koyduğu teşhis doğru çıktı. doktorumdan allah razı olsun ve başarılarının devamını diliyorum
se...r
kendisinden memnun kalmadım kolumun ters kaynamasın takdirde tekrar uyuşturmadan kırmıştır. ve ben haftalarca acısını cektım ilac dahi yazılmadı
me...i
doktor bey alanında çok başarılı. çok ilgili ve alakalı. ameliyat ettiği hastalarını kendisi birebir ilgileniyor. bunun yapan nadir insanların başında geliyo.
ma...r
şu yaşıma kadar gördüğüm en ilgisiz doktorların listesinde en üst sırasında yer almayı kesiklikle başardı. kendisine MR sonucunu götürdüğümde ameliyat olman lazım deyip Cd yi önüme defol git der gibi tutuşturması, yüzüme bile bakmadan konuşması beni çileden çıkardı. bunlara ek olarak raporumu tam olarak okumadan eksik bilgi vermesi cabası. Sol dizimden bahsetmesem hiç anmayacaktı. buna da sadece şüphe deyip geçiştirdi. buna rağmen kendisine hiçbirşey söylemedim. ağızından laf almak için kesinlikle cambaz olmak gerekiyor. ameliyat olmayı düşüneceğim en son doktor...
Ahmet Ün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Ün, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Ahmet Ün adresi nerede?Ahmet Ün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Recep Tayyip Erdoğan Bul.No:132 İmambakır Mah. Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Ün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Ün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Ün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Ün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Ün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Ün hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ahmet Ün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şanlıurfa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Anadolu Hayat Ve Emeklilik kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları