Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ha...a
Telefon numarası doğrulandı
Ben Hatice Hadra yakın bir zamanda safra kesesi ameliyatı oldum. Ve çok şükür çok rahat geçti operasyonum. Sayın Dr. Ahmet Vecih beye ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ediyorum.
sı...u
Telefon numarası doğrulandı
ahmet vecihi kutsal bey bana yapmış olduğunuz mükemmel ameliyat için size teşekkür ediyorum allah gerektirmesin ama sizi bütün arkadaşlarıma tavsiye ediyorum siz hastayı ayrıca ruhen rahatlatan mükemmel işinin ehli profesyonel bir cerrahsınız .tekrar teşekkürler sıdıka hanoğlu
Ahmet Vecihi Kutsal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Vecihi Kutsal, Genel Cerrahi.
Ahmet Vecihi Kutsal adresi nerede?Ahmet Vecihi Kutsal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmet Kafadar Cad.No:51 Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Vecihi Kutsal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Vecihi Kutsal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Vecihi Kutsal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Vecihi Kutsal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Vecihi Kutsal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Vecihi Kutsal hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ahmet Vecihi Kutsal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Genel Cerrahlar
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar