Psk. Ahmet Volkan Uygun

Psikoloji

İstanbul 1 adres

Psikolog Ahmet Volkan Uygun / Danışmanlık ve Eğitim Merkezi
Zühtüpaşa, Bağdat Caddesi. No:41 Vedathan İş Merkezi Kat:1 Daire:55, Kadiköy, İstanbul

Psikoloji Randevusu +2 daha fazla

Cinsel Terapi

Zühtüpaşa, Bağdat Caddesi. No:41 Vedathan İş Merkezi Kat:1 Daire:55, İstanbul

Zühtüpaşa, Bağdat Caddesi. No:41 Vedathan İş Merkezi Kat:1 Daire:55, İstanbul

Psikolog Ahmet Volkan Uygun / Danışmanlık ve Eğitim Merkezi

2018 yılında Yeditepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü ( %100 İngilizce ) Eğitim Programından mezun oldu. 2019 yılında Jandarma Kısa Dönem Er olarak askerliğini tamamladı. Ardından 2019 yılında İstanbul Gedik Üniversitesinde Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Programına Katıldı. Şu an tez döneminde eğitim sürecine devam etmektedir.

Yeditepe Üniversitesi Psikoloji Kulübünün Yönetim Kurulunda 3.5 yıl kadar başkan yardımcısı olarak görev almıştır. Ekip arkadaşları ile bir çok proje gerçekleştirmiştir. İstanbul Gedik Üniversitesi Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Program’ı kapsamı içerisinde yarım dönem Çift Aile Terapisi Dersi almıştır. Aynı zamanda Klinik Psikolojide Projektif Değerlendirme ve Klinik Psikolojide Ölçme ve Değerlendirme Dersleri kapsamında uygulamasını ve raporlamasını öğrendiği testler şunlardır; “ C.A.T. , T.A.T. , S.A.T ” , “ Goodenought Bir İnsan Çiz Testi ” , “ Bender Gestalt Testi ” ve “ MMPI ”. İstanbul Gedik Üniversitesi Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Program’ı kapsamı içerisinde 2 dönem boyunca Kartal Belediyesinde gönüllü olarak çalışmış ve süpervizyonlarını tamamlamıştır. Ayrıca Çapa Tıp Fakültesi, Ordu Medical Park Hastanesi, Grupas Gelişim ve Özel Ünye Çakırtepe Hastanesinde uzmanlarla beraber stajlarını yapmıştır.

Şu an İstanbul’da yaşamakta ve Psikolog olarak hizmet vermektedir.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Ahmet Volkan Uygun adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle