me...r
Ailemizin yıllardır doktoru hem hastalık hakkında hemde hastanın adapte olmasında kendisinden allah razı olsun. Sizde gittiğinizde pişman olmayacaksınız
os...r
ben muzaffer okdemir. mersin ilimizin nadir doktorlarından biri olan sayın ahmet yanık hayatımızın ve geleceğimizin allah tan sonra tek güvencesi kalbimizin dostu aile doktorumuz. 2010 yılında kalbim durmuştu ve doktor ahmet yanığın müdahalesiyle tekrara hayata döndüm. oldukça bilgili ve ilgiliydi. her şey için çok teşekkür ediyorum ve o günden sonra tüm tanıdığım hastaları doktor beye yönlendiriyorum.doktoruma saygılarımla.
mu...k
söylenecek tek sey var hayatımı ona borcluyum mukemmel birinsan ve mukemmel bir doktor beni çok iyi bilinçlendirerek psikolojik olarak kendimden emin olmamı sagladı ve su anda yapılan son kontrollerimde kalbimde hiçbir hasarın kalmadıgı ortaya çıktı ve gittiğim tum hekimler dr ahmet yanıgın operasyonu gerçekleştirmesinin benim için çok buyuk bir sans oldugumu söylediler sana tesekkurler ahmet yanık
gü...ğ
Çok başarılı bir şekilde iki stent uygulaması yaparak tam açıklık sağladı.Öncesi ve sonrasında yaklaşımı çok iyiydi.Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum.
Ahmet Yanık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Yanık, Kardiyoloji.
Ahmet Yanık adresi nerede?Ahmet Yanık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mah. 20.Cad.No:48 Yenişehir Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Yanık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Yanık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Yanık hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Yanık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Yanık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Yanık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Yanık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Yanık hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ahmet Yanık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Mersin bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Mersin bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Mersin bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Mersin bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Mersin bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kardiyologlar