Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diş Hekimi Randevusu
Diş Hekimi Randevusu
Emek Adnan Menderes, Bursa
Şifa Emek Diş Kliniği
Emek Adnan Menderes, Bursa
Şifa Emek Diş Kliniği
c....s
Ahmet hocama cok teşekkür ederim ellerine sağlık.bu zamana dek memnun kaldığım en iyi diş hekimi.kanal tedavisi yaptırdım.Allah razı olsun.
d.....
Uzun zamnadır ertelediğim bir dolgum vardı.Ahmet beyi tavsiye ile tercih ettim.Çok güler yüzlü bir hekimdi.ortam çok temizdi.eli hafifdi.çok memnun kaldım
Ahmet Yaşar Bey'e diş sıkma sebebi ile gitmiştim. Gece plağı tedavisi uyguladı. Tedaviden gayet memnun kaldım. Kendisi çok açıklayıcı ve sabırlı bir hekim, herkese tavsiye ederim.
c.....
Ahmet Bey'e muayene gittiğimde korkularımda gitmiştim. Kendisi bu konuda gayet sıcak ve samimi yaklaşımıyla korkularımı aşmama yardımcı oldu. Ahmet Bey dolgu ve kanal tedavimi yaptı. Yapılan tedavilerimden memnun kaldım.
z.....
Ahmet Yaşar Kankılıç'a kanal tedavisi için gitmiştim. Çok korkularım vardı kendisinin eli çok hafif, hiç hissetmedim. Çok memnun kaldım.
Ahmet Bey gayet güler yüzle karşıladı. Genel kontrol için gitmiştim diş taşı temizliği yaptı. Yaptığı işlemden gayet memnun kaldım. Kendisi gayet güzel bir şekilde açıkladı ve bilgilendirdi. Ahmet Bey'den genel olarak memnun kaldım. Bundan sonra hem kendim giderim hem de etrafımdakilere kendisini tavsiye ederim.
Ahmet Bey genç, dinamik ve çok ilgili birisi. Kendisinden aldığım hizmeti beğendim. Dolgu tedavimi yaptı. Yapılan tedaviden memnun kaldım.
f.....
Ön 2 dişimin arasındaki boşluktan uzun zamandır rahatsızdım ancak diş tedavisinden korktuğum için yaptıramıyordum. Ahmet Yaşar Beye lamine tedavisi yaptırdım. Keşke daha önce yaptırsaydım. Her aşaması detaylıca anlatıldı ve Ahmet Yaşar Bey'in eli çok hafifti, çok memnun kaldım.
20 lik dişimi uzun zamandır çektirmeye korkuyordum fakat doktor beyin rahatlatıcı ve özgüvenli konuşmaları sayesinde bu korkumu yendim. Hekimim sayesinde oldukça rahat atlattığım bir süreç oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Ahmet Bey’e internet üzerinden ulaştım. Uludağ üniversitesinde öğrenciyim ve görüklede yaşıyorum. 20 yaş dişi ağrısı ile gittim. 20 yaş diş çekim işlemimi gerçekleştirdi. İlk defa gittiğim bir doktor eli çok hafif tedavimi çok iyi bir şekilde gerçekleştirdi. Ahmet Bey’e teşekkür ederim. Herkese öneririm
Ahmet Yaşar Kankılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Yaşar Kankılıç, Diş Hekimi. Size Ahmet Yaşar Kankılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu.
Ahmet Yaşar Kankılıç adresi nerede?Ahmet Yaşar Kankılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emek Adnan Menderes Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Yaşar Kankılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Yaşar Kankılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Yaşar Kankılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Yaşar Kankılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ahmet Yaşar Kankılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Yaşar Kankılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Yaşar Kankılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Yaşar Kankılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Ahmet Yaşar Kankılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Yaşar Kankılıç hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Yaşar Kankılıç, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ahmet Yaşar Kankılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri