Uzm. Dr. Ahmet YASSA ilk öğretimini İstanbul Merter’de, orta öğretimini İstanbul Özel Cent Koleji’nde tamamlamıştır. Liseyi Edirne Fen Lisesi’nde bitirmiştir. Lise eğitiminin ardından 2004 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimine başlamış ve 2010 yılında tamamlayarak tıp doktoru olmaya hak kazanmıştır.
Tıpta uzmanlık ihtisasına 2012 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı'nda başlamış ve 2017 yılında bitirerek Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı (Psikiyatrist) unvanı almıştır.
2017 – 2019 Yılları arasında Yozgat Şehir Hastanesi, Amatem ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde mecburi hizmetini tamamlamıştır.
2019 - 2020 yılları arasında Tuzla Devlet Hastanesi’nde, 2020-2022 yılları arasında Anadolu Yakası Kızılay Toplum Merkezi’nde Psikiyatrist olarak görev yapmıştır.
Bilişsel Davranışçı Terapi, Kabul ve Kararlılık Terapisi, Cinsel Terapi, Motivasyonel Görüşme, FMRI, Sürücü Davranışlarını Geliştirme, Obezite ve Yeme Bozuklukları Terapisi, Çocuk ve Ergenlerde bilişsel Davranışçı Terapi, Hipnoz , EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing ) eğitimlerini başarı ile tamamlamıştır.
2022 yılı itibariyle danışanlarına Tuzla’daki muayenehanesinde hizmet vermektedir. Bilişsel Davranışçı terapi, Cinsel Terapi, Transkraniyal Manyetik Stimülasyon (TMS) , Sanal Gerçeklik tedavilerini yapmaktadır.
Ruh sağlığı rahatsızlıkları biyopsikososyal model ile açıklanmaktadır. Modele göre tedaviler terapi, sosyal müdahaleler, psikiyatrik ilaçlar, Elektrokonvulzif Tedavi (EKT) ve Transkraniyal Manyetik Stimülasyon (TMS) ‘dur.
Günlük danışan pratiğinde tedaviye çeşitli biyolojik ve psikolojik tedavileri ekleyebilmeyi ilke edinmiştir. Hastadan hastaya, tanıdan tanıya iyi gelecek tedavi farklı olabilmektedir. Danışana özgü tedavi ilkesiyle gerektiğinde tedavileri tek tek, gerektiğinde birlikte yani kombine şekilde önermektedir. Tedavi çeşitliliği iyileşmede önem arz etmektedir.
Psikiyatri Randevusu
MOCCA Testi
Nöropsikolojik Testler
Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi
Uzm. Dr. Ahmet Yassa Muayenehanesi
TMS - TMU (Transkraniyal Manyetik Uyarım)
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Şizofreni Tedavisi
o.....
Oğlum sınavlara hazırlanıyor. Başta haylaz hayta dedik ama hiç aklımıza gememişti dikkat eksikliği olduğu. Doktor bey demeseydi biz hala anksiyete haylazlık gibi düşünüyorduk. Uyguladığı tedavi iyi gelmeye başlıyor bin kere duacıyız artık ders çalışabiliyor hazirandaki sınavda istediği yeri kazanacağına inanıyorum çocugumun
Dikkat eksikliği ve sınav kaygısı için Online olarak görüşmemizi yaptık. Doktor bey beni çok iyi dinledi detaylı sorular sordu ve tedavi önerdi. Aklımdaki tüm soruları sorabildim ve sıkılmadan cevapladı bu benim için çok değerliydi. Daha çok yolum var biliyorum ama empatik tavrıyla doktor bey ile aşacağıma inanıyorum
f.....
Mükemmel bir hekim.Ofisi evimdeymiş hissi veriyor çok memnunum.Kolaylıkla ulaşabiliyoruz ve konuşması insana huzur ve güven veriyor. Eşimi kaybettiğim icin çok kötüydüm Allah razı olsun atlattım sayılır herkese tavsiye ederim. Sırada panik ataklarım var onu da yeneceğiz inşallah
Yıllardır odaklanamıyor unutuyor işlerimi yetiştiremiyordum. Depresyon zannediyordum ama meğer dikkat eksikliğim DEHB varmış. Tedavi ile normale döndüm. Bu farkındalığı bana yaşatan hayatıma dokunan Ahmet hocama teşekkürler.
k.....
Uzun zamandır kendimi kötü hissediyordum gelgitlerim çok fazlaydı. Daha önce çokça tedavi denedim fakat faydası olmamıştı. Ahmet Hocam teşhisimi koydu ve tedaviye başladı. İlaç yan etkileri biraz yaşasam da duygusal olarak stabilim şu anda. Bana kattıkları için teşekkür ederim.
d....u
Muayenehanesi Tuzla'da evimin yakınında olduğu için çok şanslı hissediyorum kendimi:) İlaç kontrollerim için gidiyorum Ahmet Hocama, ilgili ve sorunlarıma cevap bulabiliyorum.Çözüm arayan, iyileşmek isteyen herkese kesinlikle öneriyorum.
e....f
Yakın arkadaşımın tavsiyesi ile Ahmet Bey ile tanıştım.Bir doktor da bulabileceğiniz empati,saygı ve kontrol düzeyi en yüksek özelliklere sahip olduğunu söyleyebilirim.Bana bu zorlu yıllarımda çok destek oldu.Teşekkür ederim Ahmet Bey..
e....f
Ahmet bey sayesinde 2 yıldır süren depresyon durumumda büyük bir iyileşme sağladım.İlaç ve terapi ile büyük bir yol aldık.Aynı zamanda sorunlarımı anlamama çok yardımcı oldu.Şimdi onun desteğiyle daha sağlıklı bir zihinsel duruma sahibim.
s....c
Uzun yıllar ilaç kullanıyorum ilaç kontrollerimi aynı zamanda şikayetlerime hemen çözüm bulabilen bir hekim bulabildiğim için şanslıyım.
b....b
Empati ve anlayış düzeyi yüksek bir hekim.Hayatım boyunca hep yanlış anlaşılmaktan korkum vardı bu korkum bana istemediğim şeyler yaptırıyordu.İlaç ve terapi sayesinde baya ilerledik ve ben daha özgüvenli ve kendinden emin cevaplar verebiliyorum doktoruma minnettarım.
Ahmet Yassa isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Yassa, Psikiyatri. Size Ahmet Yassa tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Psikoterapi, Grup Terapisi, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi, EMDR Terapi, TMS - TMU (Transkraniyal Manyetik Uyarım), Bipolar Bozukluk Tedavisi, Şizofreni Tedavisi.
Ahmet Yassa adresi nerede?Ahmet Yassa şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon Cd. No:93, İstasyon, 34940 Tuzla/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Yassa isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Yassa online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Yassa isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Yassa, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ahmet Yassa hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Yassa ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Yassa isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Yassa tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ahmet Yassa hakkında ne düşünüyor?Toplam 48 hasta / danışan, Ahmet Yassa hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Yassa hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Yassa tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler