Diş Hekimi Ahmet Yıldırım 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur. 4 yıllık lise hayatını Mısır’da Cairo International High School’da tamamlamıştır. 2013 yılında mezun olduktan sonra aynı yıl içerisininde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde eğitime başlamıştır.Eğitimini tamamlandıktan sonra Beyaz Işık bünyesinde hizmet vermeye başlamıştır.
Çalışmalarına Gülüş tasarımı, Estetik Diş Hekimliği, Restoratif ve Endodontik Tedavi, Diş Eti Hastalıkları, Cerrahi ve Protetik Diş Tedavisi alanlarında hastalarımıza hizmet vermektedir.
Beyaz Işık Diş Polikliniği Başakşehir Şubesi
Başakşehir Mahallesi Ergenekon Caddesi No:7/F Arterium 5. Kısım, Başakşehir
Beyaz Işık Diş Polikliniği Başakşehir Şubesi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Ahmet Yıldırım adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ahmet Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Yıldırım, Diş Hekimi. Size Ahmet Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu.
Ahmet Yıldırım adresi nerede?Ahmet Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başakşehir Mahallesi Ergenekon Caddesi No:7/F Arterium 5. Kısım Başakşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ahmet Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ahmet Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Başakşehir civarındaki ilçelerden bazıları