ha...z
Safra kesesi ameliyatımı beni ve 6.5 aylık bebeğimi mağdur etmeden gerçekleştirdiği için kendisine minnettarım
t.....
Bundan 3 ay önce acilden giriş yaptim. Hemoroidim son aşamaya gelmisti. Beni 1 saat sonra ameliyata aldi. Bebegim henuz 20 gunluktu. Yarim saatlik ameliyattan 2 saat sonra bebegimi emzirdim. Ayaga kalktim. Tum acılarım agrilarim gecmisti. Tertemiz olup hayatima devam ettim. Ilgisi alakasi, sakinligi, tecrubesi... Muhtesem bi doktor. Ömür boyu duacıyım.
za...k
27 12 2016 Tarıhınde hastanenizde sayın doç doktor Ahmet yılmaz tarafından kalın bağırsak ameliyatı oldum ve mükkemmelliyatın üzerinde gerçekleşen bu amliyat için kendisinin ayrıca insani yardımlaşma ve tavrı için kendisine şükranlarımı iletir Atamızın beni türk hekimlerine teslim edin lafını ustaca yerine getiren hekimimize ve Ahmet hocama nice sağlıklı yaşamlar dilerim teşekürlerimi borç bilirim ...Zafer Pekmezoğlu
ha...n
safra kesemi laparoskopik yöntemle sorunsuz olarak alan ve senelerce çektiğim ağrılardan kurtaran ahmet bey ve ekibine çok teşekkür ederim.ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi mükemmel.ameliyatla ilgili hiç bir sorunum olmadı
se...r
Sağ göğsümde oluşan kitleyi başarılı bir ameliyatla alarak beni ileride daha büyük bir sorunla karşılaşmaktan kurtaran sayın doktorum yrd doçent dr Ahmet Yılmaz'a çok teşekkür ediyorum.Kendisine meslek yaşamında başarılar diliyorum.
mu...y
Sayın doktorum Ahmet Yılmaz'a teşekkürlerimi bir borç bilirim,kasık fıtığı ameliyatımı başarı ile gerçekleştirdiği için kardeşimin safra kesesi ameliyatınıda Sayın Ahmet bey yaptı şu an çok memnunuz ve son olarakta Oğlumun bir fıtık sorunu var onuda kısmetse sayın doktoruma götürüp gerekli müdahaleyi yaptıracagım kendisine tekrar teşekkür ederim..
Ahmet Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Yılmaz, Genel Cerrahi.
Ahmet Yılmaz adresi nerede?Ahmet Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- E-5 Harem Yolu Üzeri Koşuyolu Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ahmet Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar