Ahmet Mithat Efendi Cad. No:17 (Bağdat Cad. Sahil Yolu Kalamış Mevkii) Fenerbahçe, Kadıköy
Psikiyatri Randevusu
Liebowitz Sosyal Kaygı Ölçeği
Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi
Şizofreni Tedavisi
ay...y
Çok başarılı ,ilgili ,tesbitleri çok doğru en kötü günümüzden bizi başarılı bir şekilde mutluluğa kavuşturdu sonsuz minnet duyuyorum..
ça...u
psikolojik rahatsızlıkta bence doktorun yaklaşımı çok önemli mesleğinin gereklerini fazlasıyla yerine getiren bir doktor bu kadar iyi bir doktoru bulmak çok zor çaycuma devlet hastanesinden ayrılmasına çok üzüldüm ve saygıdeğer Ahmet hocanın ben gibi hastaneden ayrılmasına üzülen bazı hastaların sözlerinede şahit oldum Ahmet hocamın herşeyin gönlünce olmasını diler ailesi ve tüm sevdikleriyle bir ömür boyu sağlık mutluluk ve başarılar dilerim Allah a emanet olun
mi...r
İkili ilişkileri çok güçlü, güven ve huzur veren, çok anlayışlı bir doktor. Kendisi hastaneden ayrılmış. Ben ve buradaki diğer hastalar bu haber sonrasında çok üzüldük.
sa...m
Hastasıyla konuşurken, hastasının psikolojisine dikkat etmeksizin konuşan, ilaç verme tarafındaki yeterliliğini tam olarak bilmememle birlikte konuşarak terapi etme noktasında yetersiz kalan ve hatta hastasına zarar veren doktor.
çi...u
Hayatımda gördüğüm en anlayışlı,diyoloğu güçlü,güven ve huzur veren doktoruma sonsuz teşekkür ve saygılar.Tedavi gördüğüm hastahaneden ayrıldığı için sadece ben değil buradaki hastaları çok üzgünüz.
ye...m
harika bir doktordu gitiğine çok üzüldüm
Ahmet Yosmaoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Yosmaoğlu, Psikiyatri. Size Ahmet Yosmaoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Depresyon Anksiyete Stres Ölçeği, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Bağımlılık Danışmanlığı, Bağımlılık Tedavisi, Bipolar Bozukluk Tedavisi, Liebowitz Sosyal Kaygı Ölçeği, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi, Şizofreni Tedavisi, Randevu.
Ahmet Yosmaoğlu adresi nerede?Ahmet Yosmaoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahmet Mithat Efendi Cad. No:17 (Bağdat Cad. Sahil Yolu Kalamış Mevkii) Fenerbahçe Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Yosmaoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Yosmaoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Yosmaoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Yosmaoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Yosmaoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Yosmaoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Yosmaoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Yosmaoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ahmet Yosmaoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Psikiyatristler
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Psikiyatristler