1996-1997 Stajyer Tabip Teğmen, GATA, Ankara
2001-2002 3. J Er Eğitim Tugay Baştabibi, Bilecik
2002-2006 Uzmanlık Öğrencisi GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi, İstanbul
2006-2009 Genel Cerrahi Uzmanı, Şırnak Asker Hastanesi, Şırnak
2009-20015 Genel Cerrahi Uzmanı, GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi, İstanbul
2016-2019 Doç. Dr., SBÜ Hamidiye Tıp Fakültesi Genel Cerrahi AD, Sultan Abdülhamid Han SAUM Genel Cerrahi Servisi, İstanbul
2020-Halen Prof. Dr., İstanbul Rumeli Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, İstanbul
Genel Cerrahi Randevusu
Robotik Cerrahi
Tüp Mide Ameliyatı
Yutulabilir Mide Balonu
ba...k
Ahmet bey ile Fistül rahatsızlığımdan dolayı muayene oldum. Kendisinin işine hakim detaylı bir şekilde hastalığı anlatması (çizerek) çok hoşuma gitmişti ve o gün ameliyat günü belirlemiştik. Lakin ameliyat günü yaklaştıkça her hasta gibi endişelerim artmış kendisiyle görüşmek isteyip birkaç soru sormak istemiştim ama bir türlü ulaşamadım. Not bıraka geri dönmesini bekledim ama nafile. Sonucunda ameliyatımı iptal ettirmek durumunda kaldım.
y.....
Ben çok kiloluydum, ameliyat olmaktan çok korkuyordum.Çevremdekiler de korkutuyordu bu konuda beni ama doktoruma o kadar çok güvendim ki ameliyatımı oldum. Çok güleryüzlü ve samimi birisi. Uyku sapmalarından kurtuldum ve sağlığıma kavuştum. Resmen başka bir insan oldum. Bir sıkıntım olduğunda hemen arayabiliyordum.Mesaj attığımda cevap veriyor,açamadığı zaman da hemen dönüş sağlıyor. Hastasıyla çok güzel ilgileniyor. Onu çok seviyorum. İyi ki gitmişim, önce Allah’ın sonra onun sayesinde sağlığıma kavuştum.Çok teşekkür ederim.
Ahmet Bey ile obezite cerrahisi ile ilgili görüşmüştük.Ameliyatım da çok başarılı geçti.Gastrit bypass ameliyatı oldum. Daha sonrasında çok sıkıntı poroblem yaşamadım.Yemeklere bakış açım değişti, sadece ihtiyaç olduğu için yiyorum. Tatlı krizlerim geçti.10 tane çikolata bile olsa gözüm görmüyor. Aklıma bile gelmiyor.Ahmet Bey'in özellikle güleryüzlü yaklaşımı memnun etti.Ameliyatla alakalı bağırsakların hangi kısmına müdahale edeceğine dair şablon yapmıştı.Onunla ilgili bilgilendirmesi ve ilgilenmesi güzeldi.Ameliyat olalı 6.5 ay oldu, hala da görüşüyoruz. Her zaman ulaşıyorum, kendisi de dönüş yapıyor.Halimi hatırımı soruyor. İyi ki de yolumuz kesişmiş.Çok iyi bir doktor.
f.....
Bundan 4 ay önce bir ameliyat geçirdi annem .Ameliyat başlangıcında ve sonuna kadar Ahmet Bey manevi olarak bize çok destek oldu .İnanılmaz iyi bir doktor .Hem mesleki açıdan hem karakter açısıdan inanılmaz güven verici, inanılmaz bilgili ve kültürlü bir doktor.Biz çok memnunuz.Annem kolon ca hastasıydı.İlk evresinden beri bizim yanımızdaydı Ahmet Bey. Hem teşhis hem tedavi hem de ameliyatında bizi hiç bırakmadı.Hala bırakmıyor. Akademisyenlik anlamında çok bilgilii ve kültürlü olduğu açık. Bizi her açıdan aydınlattı.Çok dürüst, inanılmaz sıcak ,inanılmaz hasta psikolojisinden anlayan bir doktor.Biz çok çok memnun kaldık.Annem hep dua eder kendisine. Gözleri kapalı hiç düşünmeden Ahmet Bey'i tercih edebilirler.Bize güven verdi.işinde çok profesyonel.Biz çok çok çok memnunuz kendisinden.
Ahmet hocamız çok samimi bir insan. Biz çok memnun kaldık.Her fırsatta da ona soracağımız zaman ulaşabiliyoruz .Kendisini herkese de tavsiye ediyoruz.Bizim en ufak şüphemiz olmadı. Kendisinin çok bilgili olduğunu düşünüyoruz. Bilgisinden eminiz.Ben tüp mide ameliyatı olmuştum.Sürekli iletişim halindeydik,samimiyetinde hiçbir şey eksiltmedi.İlk günkü gibi ne kadar samimiyse aynı samimiyeti devam etti.Ben ameliyattan sonra 60 kilo verdim. 2 senede 50 kilo verdim.1 sene kilo vermeden devam ettim ve doğumdan sonra da yine 10 kilo daha verdim. Farklı yerlerde bu ameliyatı olan diğer kişilerden çok şikayetler duymuştum ama ben hiçbir sıkıntı yaşamadım ameliyatımla alakalı.Ahmet hocamızı seviyoruz.
Ahmet Ziya Balta isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Ziya Balta, Genel Cerrahi. Size Ahmet Ziya Balta tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Laparoskopik Cerrahi, Meme Koruyucu Cerrahi, Kolonoskopi, Laparoskopik Apendektomi, Laparoskopi, Abdominal Laparoskopi, Tüp Mide Ameliyatı.
Ahmet Ziya Balta adresi nerede?Ahmet Ziya Balta şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mah. Şenlik Sokak İnci Plaza No:16/3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Ziya Balta isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Ziya Balta online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Ziya Balta isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Ziya Balta, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ahmet Ziya Balta isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Ziya Balta bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Ziya Balta ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Ziya Balta hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ahmet Ziya Balta hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Ziya Balta hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Ziya Balta tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar