Diyetisyen Randevusu
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Görüşler içerisinde ara
ş.....
Şiddetle tavsiye ederim. Kas oranım fazla olduğu için kilo vermek zor olan birisiyim. Hem tatlı isteğimi bastırarak hem de kontrollü bir şekilde kilomu veriyorum. Öncesinde kendisiyle 3 ay gibi bir süre görüşmüştük, tekrardan başladım, 1 aydır devam ediyorum. İstediğim kiloya hemen hemen ulaştım. Listelerimi bana özel, benim isteğime göre hazırladığı için zorluk yaşamadım.
ö.....
Yaklaşık 1 senedir görüşme sağlıyorum. Kendisinden, ilgisinden, bilgisinden memnunum. Herhangi bir problemim yok. Kilo vermek ve sağlıklı beslenmek anlamında görüşüyorum. Ben uyguladığım müddetçe eğer hazırsam diyet listelerini uygulayabiliyorum. Listelerimi bana özel olarak hazırlıyor. Sevmediğim, istemediğim şeyleri eklemiyoruz. Ahsen Hanım'ın verdiği hizmetten, diyetlerinden, bilgi birikiminden, anlatış şeklinde memnunum. Kendi isteğimle belli bir süre ara verdim ama tekrar görüşmelere başladım. Memnun olmasam tekrar başlamazdım.
f.....
Öncelikle çok güler yüzlü birisisiniz. Verdiği diyet listelerinde güncel tarifler var. Diyeti sıkıcı değil, zevkle yapıyorsunuz. Listeleri sürekli değiştiriyor. Kendisinden memnunum. Kilo vermek için görüşme sağlamıştım. 2 ay danışmanlık hizmeti aldım. 2 ayda 70 kilodan 59 kiloya düştüm.
Çok memnun kaldım. Güzel bir yönlendirme yaptı. Şu an gebelikten dolayı sonlandırdım ama gebelikten sonra tekrar yine devam edeceğim. Kilo vermek amacıyla 1 ay görüşme sağladım. Diyet listelerimi uygularken zorluk yaşamadım, her şeyi bana göre ayarladı. Kendisi çok neşeliydi. Diyet yapmaya çok motive ediyordu.
ü.....
Diyetisyenimden memnunum. Kendisi ilgili, alakalı birisi. Kilo vermek için görüşme sağladım. 2 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum. Diyet listelerim benim için hazırlıyor, uygularken zorluk yaşamıyorum.
Ahsen Hanım gayet ilgili, danışanlarıyla özel olarak ilgilenen aynı zamanda hangi vitaminleri alacağımı, tahlillerimi takip eden bir uzman. Ben çok memnun kaldım. İş şartlarından dolayı gidemiyorum. 2-3 aydır gidiyorum. Her hafta düzenli olarak diyet listeleri hazırlıyor. Sayesinde 9 kilo verdim. Koruma programına geçtik fakat işten dolayı gidemiyorum.
n....b
Tavsiye üzerine kilo vermek için başvurdum. 6 aydır gidiyorum, 26 kilo verdim. Hiç aç kalmadım. Bana göre diyet listesi hazırlıyor. Sürecimiz güzel geçiyor. Ahsen Hanım işinin ehli, kendisini çok sevdim. Polikistik over hastasıyım, çok zor kilo veren bir insanım. Bana diyet yapmayı sevdirdi. Ben kendisinden memnunum.
t....t
Çok memnunum kendisinden. 5,5 ayda 28 kilo verdim. Sürecimiz devam ediyor, henüz hedefime ulaşmadım. Güler yüzlü, anlayışlı bir uzman. Danışanını bire bir takip ediyor. Sevip sevmediğim gıdalara göre program hazırlıyor. Sürekli iletişim halindeyiz, her hafta seansa gidiyorum.
i̇...̇
Sosyal medyada gördüm kendisini. Kilo vermek ve sağlıklı yaşam için başvurdum. Farklı bir uzmana gittim, memnun kalmadım ve kilo veremedim. Ama Ahsen Hanım çok farklı bir diyetisyen, kilo vermeye başladım, bana iyi geldi. 5 aydır gidiyorum, keşke ilk başta Ahsen Hanım'a gitseydim. Yaşam tarzıma göre diyet listesi hazırlıyor. Danışanının isteklerine göre yön çiziyor. Kaçamak yaptığım zaman söylüyorum, ona göre yardımcı oluyor, dengeliyoruz. Genel memnunum, benim bir problemim yok.
i̇...p
2 aydır gidiyorum, 10 kilo verdim. Diyet listesini sevip sevmediğim gıdalara göre hazırlıyor. Ne zaman istesem hemen ulaşabiliyorum. Gece-gündüz saati fark etmiyor. Danışanlarına karşı ilgili bir uzman. Hiçbir problem yaşamadım. Sürecimiz devam ediyor.
Ahsen Erik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahsen Erik, Diyetisyen. Size Ahsen Erik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi.
Ahsen Erik adresi nerede?Ahsen Erik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İncilli Mahallesi Plaj Caddesi Mustafa Kokoz İş Merkezi No:3 Daire:12 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahsen Erik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ahsen Erik uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ahsen Erik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahsen Erik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ahsen Erik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahsen Erik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ahsen Erik hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Ahsen Erik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahsen Erik hangi sigortaları kabul ediyor?Ahsen Erik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Sakarya Diyabet (Şeker Hastalığı)
Sakarya İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Sakarya Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Sakarya Non-Çölyak Glüten Hassasiyeti
Sakarya İrritabl Bağırsak Sendromu
Sakarya Yeni Doğan Metabolik Hastalık
Sakarya Adipsi (Susama Yokluğu)
Sakarya Altını Islatma Problemi