Kırklareli Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olarak diyetisyen unvanı almaya hak kazandım. Şu an ise İstanbul Medipol Üniversitesi'nde yüksek lisansımın tez aşamasındayım. Eğitim hayatım boyunca gerek zorunlu gerek gönüllü olarak yaptığım stajlarla ve katıldığım eğitim programları ile mesleki gelişimime katkı sağlamayı hedefledim. Mezun olduktan sonra spor salonu, eczane, güzellik merkezi gibi farklı alanlarda diyet danışmanlığı verdim. Mesleki gelişimim için sürekli çalışmaya devam ediyor ve öğrendiklerimi danışanlarıma aktarmaktan mutluluk duyuyorum.
- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
- Hiperlipidemi
i̇...r
Ahsen Hanım ideal kiloma ulaşmama yardımcı oldu. Öğünlerimi nasıl dengeli hale getireceğim konusunda paylaşılan listelerin bundan sonraki sürecimde faydalı olacağını düşünüyorum. Sıkı diyet listeleri olmaması ve öğünlerim için birçok alternatif sunulması ofis hayatım için kolaylık sağladı. Sürecimde düzenli kontrollerle düzenli iletişim sağlanması hoşuma gitti. Her şey için teşekkür ederim.
C
c.....
Ahsen Hanımla başlamadan önce kendi başıma yaptığım diyet sürecim çok zorlu ve moral bozucuydu. Ama Ahsen hanımın verdiği listeler ve motivasyon desteği ile çok daha enerjik ve tok hissettiğim bir süreç gecirdim. Diyete devamlılığımda da çok destekçiydi.
Ayrıca lahmacun, mantı, hamburger gibi yiyecekleri diyetime nasıl dahil edebileceğimi öğrendim. Ömrüm boyunca bunları bir daha yememek gibi bir şey olmayacağı için bunu öğrenmek çok önemliydi. Üstelik yasakçı bir yöntem belirlemediği için diyet süreci gözümde büyümedi.
Her hafta görüşmelerimizde canımın ne istediğini sordu ve ona göre listelerimi yeniledi. Ve her akşam o gün yediklerimi kendisiyle paylaştım doğru veya yanlış yaptığım noktaları konuştuk. Oldukça dinamik ve kişiye özel bir şekilde ilerledik. Bu konuda ne kadar özenli olduğunu süreç boyunca görüyorsunuz.
Her şeyden önce sağlıklı ve dengeli beslenmenin aslında ne kadar kolay olabileceğini gösteriyor. Sayesinde homojen ve sağlıklı bir şekilde kilo verdim, bundan sonra da kolaylıkla kilomu koruyacağıma eminim.
Kendisine çok teşekkür ederim.• başka bir yer • Diğer •
Ahsen hanımla yıllardır hiç diyet yapmamış biri olarak yollarımız iki buçuk ay kadar önce kesişti, nazik ilgili kibar ve bir şekilde sizi rahatlatıyor. Hayatım boyunca asla diyet yapamayacağımı zannediyodum fakat Ahsen hanım sayesinde harika verim aldığımı gördüm. Programda her şeyin size özel olduğunu hissediyosunuz, bu yolculukta iyi ki siz ! Teşekkürler
• başka bir yer • Diğer •
Ahsen hanımla birlikte başladığımız diyet sürecinde inişler çıkışlar olsa da çok motiveydim. Toplamda 20 kilo verdim ve 4 ay geçmesine rağmen kilomu koruyorum. Çünkü bu sadece bir diyet süreci değildi aynı zamanda kalıcı alışkanlıklar kazanmamı sağladı. Ahsen hanımın yaklaşımı sayesinde daha önce çok kez başlayıp yarım bıraktığım bu süreç çok güzel bir şekilde tamamlandı.