Uzm. Kl. Psk. Ahsen Ünlü Çeven

Psikoloji daha fazla

Ankara 1 adres

Uzman Klinik Psikolog Ahsen Ünlü Çeven, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Psikoloji bölümünden onur derecesiyle mezun olmuş, ardından aynı üniversitede klinik psikoloji yüksek lisansını yüksek onur derecesi ile tamamlayarak uzmanlık unvanını almıştır. Stajını Ankara Şehir Hastanesi psikiyatri bölümünde yetişkin ve çocuk-ergen psikiyatrisi bölümlerinde tamamlamıştır. Özel kliniklerde ve okul öncesi eğitim kurumlarında çalışarak oyun terapisi, bilişsel davranışçı terapi, ebeveyn danışmanlığı ve kurumsal danışmanlık hizmetleri vermiştir.

Lisans ve yüksek lisans eğitimlerinin yanı sıra alanında önde gelen eğiticilerden çocuk merkezli oyun terapisi, çocuk ve ergenler için bilişsel davranışçı terapi (BDT), gelişimsel tarama testleri ve süpervizyon eğitimleri alarak mesleki gelişimini sürdürmüştür.

Lisans döneminde AYBÜ psikoloji kulübünde yönetim kurulu üyesi olarak görev almış olup akademik etkinlik ve sosyal sorumluluk birimlerinde çalışmıştır. Ankara’da sevgi evlerinde gönüllü olarak çocuklarla birlikte bulunmuştur. Avrupa Psikoloji Öğrencileri Birlikleri Federasyonu (EFPSA) bünyesinde mental bozukluklarda damgalanma konusunda gönüllü çalışma yürütmüştür.

Şu an ebeveynlere ve 2-18 yaş aralığında çocuk-gençlere psikoterapi ve danışmanlık hizmeti vermeye devam etmektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 6 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +43 daha fazla

Özel muayenehane
Kızılırmak Mah. 1071 Usta Plaza, 1443. Cd. No:25, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk

Ç
Telefon numarası doğrulandı
Konum: başka bir yer Diğer

Oğlum Hazarın değerlendirmesi için görüşme sağladık. Son derece güler yüzlü, anlayışlı ve kibar bir hocamız. Ayrıntılı açıklama ve tavsiyelerde bulundu . Yargılamadan tamamen doğru yönlendirmeler ile bize destek oldu memnun kaldık.

Ş
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Online Danışmanlık Oyun Terapisi

3.5 yaşındaki oğlumun okulundan asabi olmasıyla ilgili genel şikayetler alıyordum. Öğretmenleri En son görüşme de okula daha az gelmesi veya yeni bir okul arayışına girmemi istediler. Kendimi çok yetersiz çocuğumu sorunlu bir çocuk gibi hissedip çok uzun bir süre ağladım. Ahsen hocam öncelikle gerçekten beni dinledi, anladı kesinlikle empati yapıp yola başladık. Başta benim ve öğretmenlerin yanlış tutumlarını tespit etti. Bana çok açıklayıcı konuştu, kitap önerisinde bulundu. Oğlumun öğretmeniyle görüşmeyi teklif etti ve görüşmeleri çok olumlu geçti. Çok kısa sürede uzun bir yol aldık Oğlumun yaptığı olumsuz şeyleri her çocugun yapabileceğini benim iyi bir anne olduğumu hissettirdi. Ne zaman ulaşmak istesem her seferinde yardımcı oldu. Annelik geçmeyen bir vicdan azabıyken bazen profesyonel bir el elimizi tutunca yeniden daha güçlü başlıyorsunuz. Buna ihtiyaç duyduğunuz zaman Ahsen hanımın kapısını çalmalısınız.