Sanat benim için vazgeçilmez, hayatımın olmazsa olmazı. Çok uzun zamandır fotoğraf çekiyorum, müzikle ilgileniyorum, resim yapıyorum, dans ediyorum. Ortodontiyi seçmemin en büyük nedenlerinden birisidir sanatsal oluşu…Evliyim, 4 kişilik bir aileyiz. 17 yaşında bir kızım, 11 yaşında bir oğlum var.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Ortodonti Randevusu
DR AHU GÜNGÖR ACAR
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler
Horlama Apareyi
Horlama Tedavisi
Kanal Tedavisi
DR AHU GÜNGÖR ACAR
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Lazerli Diş Bakımı
Lingual Ortodonti
Lokal Anestezi
Ortodontik Tedavi
DR AHU GÜNGÖR ACAR
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
X-Ray
Çene Implantasyonu
s....l
Ahu Hocam ile İnvisalign tedavisine başladık ve bitirmek üzereyiz bu kadar kısa sürede dişlerimin çarpışıklığı'nın hızla düzelmesinden kaynaklı kendisine çok teşekkür eder ve İnvisalign tedavisini Ahu hocam eşliğinde herkese tavsiye ederim.
Ahu hocam dünyanın en sıcak en samimi en güzel ve en Başarılı Diş Hekimidir.
t.....
Kızım için Ahu ablası çooook sevdiği bir diş hekimi. Şeffaf plak tedavisine başlandı. Hepimiz çok memnunuz. Bu arada Demet hanımında ilgisine teşekkür ederiz. Pandemi şartlarında gönül rahatlığıyla gidilebilir.
Ortodonti tedavisi ile ilgili aklınızdaki her soru işaretini detaylı açıklamaları ile gideren ve güler yüzü ile içinizi rahatlatan ortodonti doktoru... Hem kliniğin hem de çalışanların temiz ve özenli olması bu pandemi sürecinde içinizi rahatlatacaktır. Ortodonti tedavisi konusunda ise tüm sorunlarınıza ise Ahu Hanım'ın tecrübe ve bilgisi ile çözüm bulabilirsiniz.
Kendisinden çok memnunum, aileden biri gibi görüyoruz. Yaklaşık 10 yıldır ortodonti tedavisi görüyorum. Tedavim bitmişti ama çene problemim olduğundan tekrar ihtiyaç duydum.Ahu Hanım ile başladık. Gayet memnunum süreçten.Ben kendisi için şehir dışından gidiyorum.Çok canayakın bir hekim.Gitmek isteyen herkese öneriyorum kendisini.
bu....
Ahu hanımla tanıştığımız gün okadar şaşırdım ki bukadar güven veren sıcak samimi bir doktor ilk defa görüyordum sanırım Okadar güzel yönlendirdi ki beni hem kafamdaki soru işaretlerini sildi hemde benim düşündüğümden çok daha iyi bir tedavi süreci başlattık beraber, özellikle bahsetmek istiyorum okadar hasta odaklı ki sizi sizden daha çok düşünüyor hem estetik açıdan hemde rahatlığınız açısından tedavi süresince kullanacağınız plakları ve ya telleri bile ona göre ayarlıyor, kaliteli ve bu pandemi sürecinde alınan önlemlerle kliniğine rahatca gidebiliyor olmamda en büyük artı ,Doktorundan yardımcısına tam bir ekip tavsiye ediyorum, tereddüt dahi etmeyin eğer Ahu hanım a denk geldiyseniz yaslanın koltuğuna o size güzellik saçsın
şe...
Ahu Hanım'a şeffaf plak tedavisi için kardeşimle birlikte gidiyoruz ve ikimiz de çok memnunuz. Aklımıza takılan herhangi bir sorunda rahatlıkla iletişim kurabiliyoruz, bizimle çok güzel ilgileniyor ayrıca muayenehanesi tertemiz ve covid önlemleri alınıyor. Kafasında soru işareti olanlara gözü kapalı önerebileceğim tek diş hekimidir kendisi :)
d.....
Ahu Hanım'dan çok memnunum .Ben şeffaf plak tedavisi gördüm, çarpışıklığı düzeltti.Çok da çabuk sonuç aldım.Bir sene içerisinde tedavim tamamlandı.Fazlasıyla beni bu süreçte bilgilendirdi. Yaklaşımları çok iyiydi, sürekli takipteydi.Başka hastalara da öneririm kendisini.
d.....
Ben çok doktor gezdikten sonra Ahu Hanım'ı buldum, inanılmaz etkileşimi var.Ortodonti tedavisinde doktor-hasta uyumunun tedavi için etkili olduğunu düşünüyorum.Diş çekimli tedavi olduğu için çok güvenmek gerekiyor.Bu benim 2.tedavimdi.İnanılmaz memnun kaldım ve bütün çevremde öneriyorum.Hijyen açısından çok iyiler.10 yaşında tel tedavisi olmuştum, tellerim bozuldu.21 yaşında geldim Ahu Hanım'a.Tedavimi yaptı ve çok memnun kaldım.Hastanın dilinden çok iyi anladığı için ne şekilde davranması gerektiğini biliyor.Her zaman ulaşabildiğim bir doktor.Sürekli braketlerimi kırdığım oluyordu.Her seferinde fotoğrafını atıp gönderiyordum, kendisi yardımcı oluyordu.Ahu Hanım hiç çekinmeden yazabileceğim bir doktor.
be...b
Yıllardır keyifle gittiğim canım diş hekimim. Bugüne kadar ufacık bir aksilik bile yaşamadım. Muayeneye her gidişimde tertemiz olduğunu bilerek gittim. Her seferinde güler yüzle karşılaştım. Ne zaman bir sorum olsa hemen dönüş yaptılar. Bir ortodonti tedavisi ne kadar ağrısız sancısız ve keyifli geçebilirmiş onu gördüm.
Gerek ortamın hijyeni, ferahlığı , çalışanların güleryüzlüğü ve yapılan işlemden dolayı çok memnun kaldım. Ortodonti tedavisi aldım. Tahmin ettiğimden daha kısa sürede daha güzel bir şekilde karşılaştım. Tedaviden sonra çok büyük bir değişim yaşadım. Hatta arkadaşlarım yüz ifademin bile değiştiğini söylerler. Dişlerim öne geldiği için burnum kalkık duruyor. Ahu Hanım güleryüzlü ve eli çok hafif bir doktor.
Ahu Güngör Acar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahu Güngör Acar, Ortodonti. Size Ahu Güngör Acar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kontrol Randevusu, Ortodonti Randevusu, Randevu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lokal Anestezi, Normal Randevu, X-Ray, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lingual Ortodonti, Ortodontik Tedavi.
Ahu Güngör Acar adresi nerede?Ahu Güngör Acar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- TURAN GÜNEŞ BULVARI KUDÜS CAD PARKORAN OFİS NO 32 ÇANKAYA Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahu Güngör Acar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahu Güngör Acar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahu Güngör Acar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahu Güngör Acar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ahu Güngör Acar hangi dilleri konuşuyor?Ahu Güngör Acar ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Ahu Güngör Acar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahu Güngör Acar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahu Güngör Acar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahu Güngör Acar hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Ahu Güngör Acar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahu Güngör Acar hangi sigortaları kabul ediyor?Ahu Güngör Acar, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ahu Güngör Acar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortodontistler
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortodontistler