Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit

Online Terapi +52 daha fazla

Uzm Kl. Psk Ahu Çakır Kestepli;

Lise eğitimimi 2014 yılında Muğla/Fethiye’de tamamladım. Ardından İstanbul Medipol Üniversitesi’nde başladığım psikoloji lisans eğitimimi 2019 yılında onur öğrencisi (3.41/4) olarak tamamladım.
Lisans eğitimim sürecinde LÖSEV ve Darülaceze gibi çeşitli kurum ve kuruluşlarda proje gönüllüsü olarak görev alarak kanser hastası çocuklar, aileler ve yaşlılarla çalışma imkanı elde ettim. Yine lisans eğitimimin devam ettiği yaz dönemlerinde düzenli olarak psikiyatri kliniklerinde psikiyatrist ve uzman psikologlar eşliğinde stajyer psikolog olarak çalışma imkanı elde ettim.
Lisans mezuniyetimin hemen ardından FMV Işık Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans programına kabul edildim ve ‘Doğum Sonrası Depresyon Yaşamış Annelerin Çocuklarıyla Olan Bağlanma İlişkisinin İncelenmesi’ konulu proje ile ‘Uzman Psikolog’ ünvanını almaya hak kazanarak eğitimimi tamamladım. (3.64/4) Yüksek lisans eğitimim sırasında süpervizyon eşliğinde çocuk, genç yetişkinler(ergen) ve aileleri ile çalışmaya başladım ve süperviyon sürecimi tamamladım.
Bu süreç boyunca Dr. Psikolog Z. Deniz Aktan’dan Bilişsel Davranışçı Terapi, Uzman Psikolog Aslı Candan Kodalak’tan Oyun Terapisi, Uzman Psikolog Nilüfer Devecigil ve Prof. Dr. Byron Norton’dan Deneyimsel Oyun Terapisi ve AY Enstitüsü kurucusu Uzman Psikolog Asena Yurtsever’den EMDR Terapi eğitimlerimi tamamladım.
Şu an Fethiye’de kurmuş olduğum Klinik Psikolog Ahu Çakır Kestepli Danışmanlık Merkezi’nde çocuklar, genç yetişkinler(ergen) ve aileler ile psikoterapi seanslarımı yürütmekteyim.

Röportaj

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ahu Kestepli EMDR Terapi

Ahu Hanım sıcakkanlılığı ve güler yüzüyle terapiye başladığımdan beri hayatımda çok fazla değişime sebep oldu. EMDR terapiyle ve Ahu Hanım'ın katkılarıyla çok fazla ilerleme kaydettim.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ahu Kestepli Çocuk ve Ergen Psikolojisi

Ahu Hanıma 11 yaşindaki kızımın yaşadığı akran zorbalığı kabul görmeme dışlanma ve öğretmen zorbalığı için danıştık. Yaşadıklarının kızımın üzerindeki etkileri ciddi boyuttaydı.
Mutsuzdu ,karamsardı,kaygılıydı. Özgüven problemi vardı. Ahu Hanımın yaklaşımı daha ilk seansta etkiledi kızımı. Öncelikle güvenini kazandı.Çok içten ve profesyonel bir tutum sergiledi. Adım adım her sorunumuza değindi. Zamanla kızımın özgüveni yenilendi olaylara bakış açısı değisti, yapılanlara karşı mücadele etmeyi öğrendi. Bu süreçte Anne Baba olarak bizede çok katkıları oldu. Şimdi ergenlik dönemindeyiz ve bu sürecide yine Ahu Hanım sayesinde daha bilinçli geçiriyoruz. Yaşadığımız ve gördüğümüz olumlu gelişmelerden sonra Ahu Hanımı kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ahu Kestepli Randevu

Ahu Hanım ile 4 yaşındaki kızımın hastane tramvası ve boşanma sonrası duygu durumu değişimini ele almak üzere çalışmaya başladık. Ahu Hanım oyun terapisi ile kızımın hangi olaylardan nasıl etkilendiğini çözümleyip anne ve babaya yol gösterici oluyor. Öğrendiğimiz çok şey var öğreneceğimiz çok şey var. Fethiye’de işinin ehli ve iletişimi kuvvetli bir pedagog ile tanıştığımız için çok şanslıyız.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Bir arkadaşımın önerisiyle tanıştım Ahu Hanımla, iyiki de tanışmışım . Zor bir hamilelik süreci, kötü bir evlilik ve çocuğum küçükken ayrılık süreci geçirdim. Çocuğum babasıyla yıllar sonra tanıştı. bu süreçte çocuğum sinirli , öfkeli ve duygulariyla baṣ edemez hale geldi. Ahu Hanım samimiyeti , ictenligiyle , durumumuza getirdigi yorumlarla ilk önce beni çok rahatlattı. Ve oglumla çıktığımız bu iyileşme surecinde benim göremediğim farketmedigim bir çok konuda bana yol göstererek beni aydınlattı. Iyiki siz Ahu hanim sayenizde yeni başladığımız bu yolda inaniyorum ki oğlumla
ikimiz ṣifalanacağız

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ahu Kestepli Deneyimsel Oyun Terapisi

Ahu hanim alanında oldukça başarılı bir pedagog. Oğlumuz için gittik. Ama ondan önce anne ve babayla uzun bir görüşme yaparak sorunun temelini öğrendi. Daha sonrasında ise oglumuzla bizim ilişkimizi görmek maksadıyla oyunlar oynattı. Devamında ise hepimiz birlikte oyunlar oynamaya başladık. Başladığımız ilk günden bugüne hem biz ebeveyn olarak kendimizi değiştirdik hemde oglumuzda davranış degisiklikleri başladı. Cok memnun kaldık. Ve devam da edicez. Düşünen herkese tavsiye ederim.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ahu Kestepli Aile İçi İletişim Sorunları

Ahu Hanım ile yolumuz psikolog bir arkadaşımızın tavsiyesi ile kesişti. Kızım ile olan terapi süreci devam ediyor. Ahu Hanımın probleme her yönden detaylı yaklaşması, problemi titiz araştırması, aileyi (bizi) profesyonelce yönlendirmesi güçlü özelliklerindendir. Samimi ve sıcakkanlıdır, kızımın her hafta isteyerek gitmesi, bağ kurmuş olması bizim için kıymetli. Kızım 9 yaşında, Ahu Hanımın verdiği teknikleri uygulamaya çalışıyor, oyun terapisi kızımın favorisi. Şimdiye kadar her şey profesyonelce ve iyiydi. Alanında uzman Ahu Hanım ile sürece devam edeceğiz. Problemimiz uzun soluklu, gelişmeleri yine yazarım.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ahu Kestepli Diğer

Ahu hanım çok kibar ve güler yüzlü bir insan.Terapiye başlayalı kısa zaman olmasına rağmen çok güzel gelişmeler yaşıyorum hayatımda seanslarımız çok güzel geçiyor herkese tavsiye edebileceğim bir psikolog.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ahu Kestepli Oyun Terapisi

Yaklaşımı, güler yüzü, tatlı dili ve sesi ile kızımın güvenini hemen sağladı. Detaylı ve örnekli açıklamalarıyla da benim konuyu daha iyi anlamamı sağladı. Sorularımıza her daim cevap vermesi, bizi kafa karışıklığıyla bırakmaması bizim için çok önemli. Her konuşmasında içten bir hassasiyet barındırıyor ve bu da bize iyi geliyor. Görüşme sürelerimizde bazen uzamalar oldu ve bu konuda kendimi kötü hissetmeden ayrılmış olmam da yine Ahu Hanımın nezaketinden ve özverisinden kaynaklı. Kendisini ilgililere tavsiye ederim.

Ö
Konum: Uzm. Kl. Psk. Ahu Kestepli Oyun Terapisi

3.5 yasinda bi oglumuz var. Bazi sikintilarimiz vardi. Deneyimlerine güvendiğim bi anneden Ahu kestepli ismini duyduk ve hemen randevu aldik. Ahu hanim ilk baştan beri cok sicak ve samimi. Biz şu ana kadar yaklasik 6-7 seans çalıştık beraber. Oğlumuzdaki ve bizde ki değisim muazzam. Hep aile ve cocuk gelisim kitaplari okuyan ebeveynlerdik ama icinden çıkamadığımiz cok fazla durum vardi. Ahu hanimin destegi bize cok cok iyi geldi. Çözemediğimiz bir cok sorunu onunla beraber yavas yavas cozmeye basladik.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ahu Kestepli Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri

Ahu hanım işini layıkıyla yapıyor kızım için katıldık ve her seans sonrası iyiki diyorum gönül rahatlığıyla ahu hanım diyorum onunla çok iyi yol aldık ve ilerledik