Akıcılık Bozukluğu Terapisi
Aprakside Konuşma Terapisi
Artikülasyon Bozukluğu Terapisi
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Ramazan paşa mahallesi, İstiklal Caddesi, No:25 (Aydın Büyükşehir Belediye Binası Karşısı), Aydın
Cumhuriyet nazilli,
Ses Terapisi
Yutma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Klinik Psikolog Dr. Osman Yıldız Terapi Merkezi
İzmir Bakırçay Üniversitesinde Dil ve Konuşma Terapisi bölümünde tezli Yüksek Lisansa başladım.
PROMPT Klinisyeniyim.
2020-2023 yılları arasında anaokulu, klinik ve özel eğitim rehabilitasyon merkezlerinde, son yılımda Stajyer Dil ve Konuşma Terapisti olarak Biruni Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Uygulama Kliniklerinde uygulama stajımı tamamladım.
Klinik gözlem ve uygulama stajlarımın yanı sıra mesleki gelişimim adına çeşitli kurs, seminer ve kongrelere katılım sağladım. Şu anda da çeşitli eğitimlere katılarak gelişimimi sürdürmekteyim.
Bebeklik döneminden yaşlılık dönemine kadar tüm yaş gruplarında terapi vermekteyim.
m...
Ahuse Hanım'a 4.5 yaşında oğlum için başvurduk. Konuşma geriliği bozukluğu üzerine ders alıyor. Ahuse Hanım çok mükemmel, işinde çok başarılı, hanım hanım tatlı dilli, güler yüzlü, kafamda hiçbir soru işareti bırakmıyor. En ince ayrıntısına kadar açıklayıcı, anlaşılır; kendisini çok sevdik. Tavsiye ederiz.
a...
Biz Ahuse Hanım'dan çok memnun kaldık. Kızım için konuşma gecikmesi sebebiyle başvurduk. Kızım onun sayesinde baya dilini düzeltti ve onu çok seviyordu, dersler çok güzel geçiyordu. Kesinlikle tavsiye ederim, çok iyi ve yüzü hep gülen bir öğretmen. İyi ki yollarımız Ahuse öğretmenle kesişti, çok seviyoruz kendisini.
p.....
Doktor takviminden Ahuse hanıma oğlumun otizm tanısı almasından sonra çocuk psikiyatrininde konuşma ve dil terapisine ihtiyacı vardır görüşü üzerine ulaştık.Çocuğumuzda aldığımız seanslarla birlikte dil gelişiminde olumlu ve etkili sonuçlar almaktayız.Uzmanlık alanından,güleryüzlü olup çocuğa yaklaşımına ve çocuğun durumuna uygun teknikleri kullanarak terapi seanslarını gerçekleştirmesine kadar değerlendirilebilecek bir uzman olduğunu düşünüyor ve tavsiye ediyorum
e...
Ahuse hocamla tanışmam, duyu bütünleme öğretmenimiz sayesinde oldu. Ben işini bilen, seven ve "Ben bu çocukla yapabilirim" diyen güçlü bir eğitmen istedim. Ahuse hocamda bunlar var. Sadece kelime çıkartan çocuğum, onun sayesinde cümle kurmaya başladı. Yaklaşımı ve eğitim stili çok güzel. Herkese tavsiye ettim, etmeye de devam ediyorum. Çok ama çok memnunum.
f...
Biz Malatya'dan depremden geldik. Ahuse Hanım ile yollarımız kesişti. Oğluma ve bize o kadar çok iyi geldi ki, kekeme sorunu için başvurduk, çok çabuk toparlandık ve oğlum heyecanla kursa gitmek istiyordu. Uzmanımızı herkese tavsiye ederiz.
Ahuse Metin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahuse Metin, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Ahuse Metin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi.
Ahuse Metin adresi nerede?Ahuse Metin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ramazan paşa mahallesi, İstiklal Caddesi, No:25 (Aydın Büyükşehir Belediye Binası Karşısı) Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahuse Metin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ahuse Metin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ahuse Metin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahuse Metin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ahuse Metin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahuse Metin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ahuse Metin hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ahuse Metin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahuse Metin hangi sigortaları kabul ediyor?Ahuse Metin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.