6 yıldır yüzyüze ve online danışan görmekteyim.
2018 yılında Ege Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum.
2017 yılı stajımı Kadın danışma ve kriz merkezinde gerçekleştirdim.
2019 - 2021 yıllarda psikolog olarak özel okulda çocuklarla çalıştım.
Şu anda 9 Eylül Üniversitesinde Sosyal Bilimler Enstitüsü Women Studies bölümünde Yüksek Lisans eğitimi görmekteyim.
Hello,
I am a licensed psychologist Dzhuraeva Aiperi,
My professional practice has been for 6 years now.
I see clients in English, Russian and Turkish languages
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Bostanlı Mahallesi Cemal Bülbül sokak No: 19 Eğinlioğlu Apartmanı Kat:1 Daire:1, İzmir
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Afirmatif Terapi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Libratum Danışmanlık Merkezi
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Alexander Pratik Yetenek Testi
Doğuma Hazırlık ve Nefes Çalışmaları
Draw A Person
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Libratum Danışmanlık Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Duygu Tanıma Testi
Libratum Danışmanlık Merkezi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Dışavurumcu Sanat Terapisi
Ebeveyn Danışmanlığı
Eklektik Yaklaşım
Libratum Danışmanlık Merkezi
Erken Okuryazarlık Testi (EROT)
Evlat Edinme Sürecinde Psikolojik Destek
ORFF Terapi
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Otizm Değerlendirme Ölçeği
Libratum Danışmanlık Merkezi
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Libratum Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikanalitik Psikoterapi
İz Sürme Testi
Şefkat Odaklı Terapi
Şema Terapi
b....g
Hem evime çok yakın olması hem iyi yorumlar nedeniyle gittim. İlk defa psikoloğa başvurduk, ergenlik dönemindeki kızımın öfke problemiyle ilgili yardıma ihtiyacımız vardı. telefonda seanslarla ilgili ayrıntılı bir şekilde bilgi verdi Ayperi hocam ve ayarladık ilk görüşmeyi. ilk seansında isteksizdi tabiki ama hocamız bizi her konuda rahatlattı ve kızım kendisini çok seviyor iki aydır görüşmelere aksatmadan gidiyor. Evde ve okulda ciddi değişim söz konusu, çok memnunuz
Terapistin yaklaşımı bana çok uygundu. Kendimi ifade etme zorluğu konusunda gittim, kendimi çok daha güvende hissediyorum. İş ve sosyal hayatıma yansımaları görüyorum. Psikolog tavsiyesi veren arkadaşımdı, sayesinde hayata bakış açım değişti
Ayperi hanıma 3 ay önce araştırarak ulaştım. Daha önce aşamadığım bazı problemlerim vardı ve şu anda da karşıma çıkması yüzünden başvurdum . Sürecim hâlâ devam ediyor ve çok yol kat ettik. Kesinlikle alanında çok başarılı biri
ö....v
Başımdan geçen kötü durumları atlatırken bana katkıları çok büyük ölçüde oldu ve olayları farklı bir bakış açısıyla görmemi sağladı. Ve de başımdan geçenler hakkında farkındalık geliştirdim. destek oldukça etkiliydi ve başarılıydı.
s....
Sınavlarım olduğu dönemde destek aldım. Stres ve anksiyetem yüksek seviyelerde iken odaklanmakta zorlandım, ama bunlarla başa çıkmayı, sakinleşmeyi ve motivasyonumu kaybetmemeyi öğrendim. Gerçekten profesyonel destek veren insanlar ile konuşmak insana farklı bakışlar kazandırıyor, çevremdeki insanlar da fark etmeye başladı. Ayperi hanıma çalışmalarında başarılar dilerim.
g....k
Çocuğumla bir süredir anlayamıyorduk, tavsiye üzerine psikoloğa gittik ve bizim için çok iyi geldi. Anlaşmak için çok güzel teknikler ve beceriler geliştirdim Ayperi hanım sayesinde. Çocukla her zaman empati ile, sabırla ve esneklikle yaklaşmamı sağladı. Mesleki hayatında başarılı biri, çocuk psikolojisi konusunda her zaman danışabileceğim biri.
f....k
Çok ilgili, sıcak kanlı, kızım için gittik. Başta kızım cekinir konusamaz alisamaz dedik ama asla öyle olmadi. Dikkat eksikliği vardı, çok verimli çalışmalar yaptılar, iki ay sonra sonuçlarını hem biz hem okulda fark ettiler. Bize her türlü yardımcı oldu kızımızın problemlerine göre tavsiye ettiği kitaplar var ve hepsi çok işimize yaradı biz cok mutluyuz. Ayperi hanımdan çok memnun kaldık ve gerçekten işini severek yapan birisi. Ben gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum Ayperi hanımı.
Ayperi hanımla yapılan seanslar benim için pek olumlu bir deneyim oldu. Uzmanlığı, empatisi ve anlayışı, kişisel zorluklarımı konuşurken kendimi rahat hissetmemi sağlayan güvenli ve destekleyici bir ortam yarattı. Dikkatlice dinledi, değerli içgörüler sundu ve zorlukları aşmam için pratik çözümler sağladı. Seansların, netlik kazanmam, anksiyete ve stresle başa çıkmamda son derece faydalı olduğunu gördüm. Ayperi hanımı profesyonelliği, rehberliği ve başkalarına yardım etme konusundaki özverisi için kesinlikle tavsiye ediyorum.
b....k
Aiperi hanım kendi alanında çok profesyonel bir psikolog. Uzun zamandır düzenli olarak görüşüyoruz ve hayatımın iyiye gitmesinde, zor kararları almamda çok önemli katkısı oldu.
Kendisi deneyimli ve derin konularda bile konuşma yaparken çok anlaşılır dilde konuşuyor.
Yargısızca beni dinliyor
Hayatımda ilk defa olduğum gibi olabiliyorum seanslardayken ve hayatımdaki çıkmazları aydınlatmam için elime bir fener veriyor gibi hissediyorum. Kimi zaman zorluyor kimi zaman ağlıyorum ama her seansın sonunda mutlaka derin bir nefes alıp yaşamak çok güzel diyorum. Aiperi hanım ile artik online görüşüyoruz şehir değişikliğim yüzünden. Onunla çalışmaktan hiç pişman değilim. Yeni danışmanlarının da bu olumlu duyguları hissetmesini umuyorum
fe...i
Ayperi hanım ile olan terapi sürecimden çok memnunum halen seanslara devam ediyoruz. Kendisi çok dakik, donanımlı ve yetkin. Profesyonelce iletişim kuruyor ve terapi sürecimde bana çok aydınlatıcı yorumlar yapıyor. İhtiyacı olan Herkese tavsiye ediyorum
Aiperi Dzhuraeva isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aiperi Dzhuraeva, Psikoloji. Size Aiperi Dzhuraeva tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Alexander Pratik Yetenek Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi.
Aiperi Dzhuraeva adresi nerede?Aiperi Dzhuraeva şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bostanlı Mahallesi Cemal Bülbül sokak No: 19 Eğinlioğlu Apartmanı Kat:1 Daire:1 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aiperi Dzhuraeva isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aiperi Dzhuraeva online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aiperi Dzhuraeva isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aiperi Dzhuraeva, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aiperi Dzhuraeva hangi dilleri konuşuyor?Aiperi Dzhuraeva ile Rusça, İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Aiperi Dzhuraeva isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aiperi Dzhuraeva bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aiperi Dzhuraeva ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aiperi Dzhuraeva hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Aiperi Dzhuraeva hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aiperi Dzhuraeva hangi sigortaları kabul ediyor?Aiperi Dzhuraeva tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar