Ajar Ayhan ,Lisans eğitimini İstanbul Kent Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamladı. Üniversite eğitimi boyunca devlet kurumları ,özel kurumlar klinikler ve sivil toplum kuruluşlarında stajlar yaparak pratik deneyimler kazandı.Bunun dışında birçok eğitim aldı bu eğitimler; Prof.Dr Ebru Şalcıoğlun'dan Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi, Klinik Psikolog Psikoterapist Gökhan Çınardan Aile Danışmanlığı Eğitimi, ve Oyun Terapisi eğitimi ,Ece Üner ile iletişim eğitimi , Terapide etkin konuşma ve beden dili eğitimi gibi birçok eğitimler aldı.
Ajar Ayhan Terapi yolculuğunda ,danışanlarının her problemlerinde onlara destek ve yanında olduklarını söyler terapi yolculuğunun devam gerektiren bir süreç olduğunu ve problemin durumuna göre seansların sıklığını, terapist ve danışanın birlikte ayarlamalarını yapması gerektiğini ve hizmet alacak danışanın terapiye istekli gelmesinin önemli olduğunu vurgular.

Banka Havalesi

Fidem Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Şerefiye Mah. Santral Sk. 6. Cad. Haydaroğlu İş Merkezi, B Blok Kat: 5, No: 41 - 42, İpekyolu, Van

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Online Terapi +34 daha fazla

Şerefiye Mah. Santral Sk. 6. Cad. Haydaroğlu İş Merkezi, B Blok Kat: 5, No: 41 - 42, Van

Konum: başka bir yer Diğer

Yaptığım görüşmelerin gerçekten hayatıma çok katkısı oldu verdiğim kararlar daha doğru ve daha huzur verici olmaya başladı ve psikolojik tedavi görüyormuşum gibi değilde herşeyi bi arkadaşım ile hallediyormuşum gibi sorunların üstesinden beraber geldik çok memnun kaldım.

Ü
Konum: Fidem Psikolojik Danışmanlık Merkezi Randevu

2,5 senedir geceleri uykusuzluk çekiyorum uyku ilacı olmadan asla uyuyamıyordum seans almaya başladım kısa bir sürede çok yol katettik Şuan devam ediyorum uykusuzluk sorunum büyük ölçüde azaldı

V
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Üniversite sınav sürecinde çocuğumun kendi kendine atlatamadığı ve bizim de yardımcı olamadığımız yüksek derecede kaygı bozukluğu vardı ve bu sorun için Ajar hanıma başvurdum düzenli seansları sonucunda şuanda sınavlara çok rahat bir şekilde giriyor

T
Konum: Fidem Psikolojik Danışmanlık Merkezi Normal Randevu

Sosyal anksiyetem vardi uzun süreli düzenli seanslara geldikçe sorunumun çözüldüğünü farkettim kendimi çok iyi hissediyorum çok faydasını gördüm

R
Konum: başka bir yer Diğer

Ajar hocanin yanina gitmemin sebebi çok stresliydim ve nasil bas edecegim bilmiyordum. Dershanedeki hocalarimin onerisiyle Ajar hocayla gorusmeye karar verdim. Sorunlarim hakkinda konustuk cozum bulmaya calistim ve onun sayesinde kafandaki kargasalar azaldi

Konum: Fidem Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Ajar hanıma doktor takvimi üzerinden randevu aldım. İyi bir güven ilişkisi kurduk süreci güzel tamamladık öfke problemi konusunda çok faydalı sağladı

Konum: Fidem Psikolojik Danışmanlık Merkezi Yetişkin Terapisi

Ajar hanımla tanışmadan önce terapiye ,başlarsam bana faydalı olacağına olan inancım çok azdı fakat seanslarımız ilerledikçe ne kadar fayda sağladığını anlamış oldum ilişki problemleri için başvurmuştum çok fazla manipülasyona uğradıgımi farkettim terapi süreci farkındalık sağladı diyebilirim .

Randevu doğrulandı
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ajar hanımin sesi zaten insanı sakinleştirmeye ve kaygıları dan uzaklastirmaya yetiyor .Yaklaşık 2 aydır birlikteyiz hayata bakış açımı ciddi oranda değiştir di.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ajar hocama temizlik takıntılarımdan dolayı başvurdum. Seanslarımız şuan verimli bir şekilde ilerliyor takıntılarım ilk seansa göre şuan daha iyi durumda

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

İleri dereceye varacak kaygı problemlerim vardı. Bu konuda bana çok büyük desteği oldu, beynimi kemiren düşüncelerle nasıl başa çıkabileceğimi, kaygı bozukluğuyla ilgili sağlıklı ilerleme kaydettim diyebilirim.