UZM.DYT. AKİF DAĞ
YENİŞEHİR MAHALLESİ CUMHURİYET BULVARI DUMANKAYA CADDE SİTESİ D BLOK DAİRE 2, Pendik

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Diyabet Diyeti

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Uzman Diyetisyen Akif DAĞ;
2011 yılında beslenme ve diyetetik alanına gönül vermiş, Okan Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümün de ”Besin Alerjileri” üzerine yaptığı lisans tezini yazarak başarıyla tamamlamıştır.
2011-2016 yılları arasında, sırasıyla; Özel MediBafra Hastanesi, Sultanbeyli TSM, Özel Atlas Hastanesi, Özel Eren Hastanesi, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi olarak stajlarını tamamlamıştır.
2015-2016 yılında aynı üniversitede mezun olmadan başladığı yüksek lisans eğitimine kalori kısıtlamasının yaşlı Sıçanların böbrek dokularındaki makromoleküllerin redoks homeostasisi üzerine olan etkisini incelemiş ve yüksek lisans derecesi alarak Uzman Diyetisyen ünvanı kazanmıştır.
Yüksek lisans çalışması; Archives of Gerontology and Geriatrics eylül-ekim 2020 dergisinde yayınlanmıştır. ‘Bilime, mesleğime ve danışanlarıma doktora çalışmalarımlada fayda sağlamak için devam edeceğim.’
Yüksek lisans eğitimi devam ederken 2017 yılında ikinci yüksek lisans programına Anadolu Üniversitesi Farmakognozi anabilim dalı Fitoterapi bilim dalında Fitoterapide Gentiana Türleri tezi ile tamamlayarak kariyerine fitoterapi bilim dalınıda eklemiştir.
Bu eğitimleri alırken, iş hayatında
MNT Diyet ve Danışmanlık Merkezi, Fitovision Natural Marka danışmanlığı ve Karadeniz Bölge Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı Yetki Belgeli İlkyardım Eğitmenliği, Mavi Club Spor Merkezi, Kurtköy Spor Kulübü, Novartis İlaç Kurtköy, Selahattin Uludaş Kaleci Akademisi ve Uzm. Dyt. Akif DAĞ Sağlıklı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı gibi bir çok yerde çalışmalarına devam etmiştir.
Halen Kurucusu olduğu Kurtköy’ de bulunan Uzm. Dyt. Akif DAĞ Sağlıklı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi, Novartis İlaç Kurtköy, Kurtköy Spor Kulübü ve Selahattin Uludaş Kaleci Akademisi tesislerinde hizmet vermektedir.

C
Konum: UZM.DYT. AKİF DAĞ Hastalıklarda Beslenme

Picosum ve insülin direncim vardı bundan dolayı Akif beyle tedavi sürecine başladım, bu hastalıklarımdan dolayı çok fazla diyetisyene gittim ama çoğunda sonuç alamadım 70 kilodan 56 kiloya düştüm, 2.5 ayda 14 kg ye yakın kilo kaybım oldu ve uyguladığı andulasyon tedavisi sayesinde de asla vücudumda çatlak sarkma olmadı. Şu an koruma diyeti uygulamakta ve diyetim boyunca da, şu an da istediğim tüm besinleri sınırlı sayıda yedim. Diyet yaptığımı bile farkettmediğim zamanlar oldu. Ekibine de güler yüzü için teşekkür ederim.

K
Konum: UZM.DYT. AKİF DAĞ Randevu

2 aydır gıdıyorum toplamda 11 kılo verdım bılgı donanımı ve saglık krıterlerıme uygun beslenme programlarıyla surecımı tamamladım hocama cok tesekkur edıyorum

Konum: UZM.DYT. AKİF DAĞ Diyetisyen Randevusu

Kilo konusunda yaptığım yanlışlarımı düzeltti beni diyete motive ederek kilo verme sürecini kolay hale getirdi. Kendisine teşekkürü borç bilirim.

Konum: UZM.DYT. AKİF DAĞ Troid Hastalıklarında Beslenme

Çok ilgili bir beslenme uzmanı ayrıca andülasyon terapi konusunda da uzman.Kilo verme ve sağlıklı yaşam sürecinde aklınıza gelecek tüm sorularınıza anında yanıt alabilirsiniz.Andülasyon Terapi seansları sayesinde kilo verme,fibromiyalji,selülit görünümü ve daha farklı şikayetlerinizden de kurtulmanıza yardımcı.Teşekkürler Akif Bey