e....
Üç hafta önce Akif Hoca göz içi lens ameliyatımı yaptı, çok memnun kaldım. Yıllardır lazere uygun olmadığımı söylerdi doktorlar, çünkü korneam ince. Yapabiliriz diyen doktorlar da oldu..
Akif Hoca lazer yaptırırsam %25'den fazla ekater riski olduğunu, göz içi ameliyatın benim durumuma çok daha uygun olduğunu söyledi. Hastayı tedirgin etmeden, güleryüzle tüm sorulara cevap veriyor; bu bence çok önemli. İşini çok iyi yapan bir doktor olduğunu duymuştum, ben de çok memnun kaldım.
he....
Merhabalar;ben 2010 yılında Prof.Dr.Akif Özdamar tarafından kerotokonus teşhisi dolayısıyla crosslinking tedavisi oldum.Çok memnun kaldım.Tekrar da etmedi.Kendisine ve kurumuna çok teşekkür ediyorum.
su...k
Başka bir doktorun yönlendirmesi üzerine kendisine muayene olmaya gittim. Amacım gözümün lazer ameliyatına uygun olup olmadığını öğrenmekti. Yüksek numaralarda numaraların %20'sinin geri gelme olasılığından bahsetti ve bana lazer önermediğini söyledi. Gözlük kullanmaya devam et dedi. Tabi kimseden 17 yıldır gözlük kullanan birisinin psikolojisini anlamasını da beklememek lazım. Kendisine muayene olmayı bekleyen çok hasta vardı. Kendisi sonuçta profesör. Alan bilgisi elbette fazla. Ben hastayla iletişimi konusunda yorum yapmak isterim. Kendisine muayene olmak için 1 saat bekledim ama içeride 7-10 dakika kaldım. Kendisi benden yanıt beklemeden söyleyeceklerini söylüyor hızlıca. Sonra da odadan çıkman için gözünün içine bakıyor ki hastaları yetiştirebilsin.
hy...9
Lasik yaptırdım. Sol iyi. Sağ kötü. Uzak yakın farketmeksizin görüntü kalitesi bozuk. Çok rahatsız edici. Wavefront yapıldı. Düzelmedi. Düzelme şansı yok sanırım. Net bir bilgi alamadım. Lasik öncesi çok iyi araştırma yapılmalı.
ne...6
Sayin Mehmet Akif Özdamar, her şey için tesekkurlerimi sunuyorum.Gözlerim 17 numaradayken suan gözlük kullanmiyorum ve saglikli bir sekilde etrafima bakabiliyorum.Teknolojiyi insanliga yararli bir sekilde kullanip bu denli arastirma ve inceleme yapan doktorlarimiz iyiki varsiniz.Akif hocam ilginiz ve alakaniz ayrica işinizi titizlikle yaptiginiz için tesekkurler.Cok memnum kaldim ameyatimdan Allah sizden razi olsun
bu...t
Benim kornea nakli ve daha sonra 5 yıldır cıkan bir çok problemde yardımcı oldu Allah razı olsun diyorum ve herkeze tavsiye ederim.yaklaşık 25 yıldır göz doktorlarında geziyorum.Daha önce bir çok ameliyat geçirdim ve hepsi ameliyat sonrası işim bitti modundaydı.
sü...ş
BEN 2000 YILINDAN BERİ HOCAMIZIN KONTROLUNDEYİM ÇOK MEMNNUM GÖZÜNÜZÜ KAPATIP GÖZÜNÜZÜ HOCAMIZA EMANET EDİN HİÇ MERAK ETMEYİN SİZİN GÖZÜNÜZE SİZDEN DAHA İYİ BAKAR HOCAMIZA SAYGILAR
Akif Özdamar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Akif Özdamar, Göz Hastalıkları.
Akif Özdamar adresi nerede?Akif Özdamar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Akif Özdamar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Akif Özdamar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Akif Özdamar hangi dilleri konuşuyor?Akif Özdamar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Akif Özdamar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Akif Özdamar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Akif Özdamar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Akif Özdamar hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Akif Özdamar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları