Talatpaşa Bulvarı Adnan Saygun Cad. Samanpazarı, Altındağ
ay...
Akın hoca dün safra kesesi ameliyatimi gercekleştirdi Ameliyatı uzun bir araştırmadan sonra Akın hocaya olacağıma karar verdim çokta isabetli olmuş mükemmel bir doktor bilgili tecrübeli birgun sonra taburcu oldum ağri sizi hiçbirşeyim de yok sanki hiç operasyon olmamış gibi hocam sizi ve sizingibileri Allah başımızdan eksik etmesin
yı...
A.Ü ibni sına hastanesinin kalitesi ve insanlığı süper olan birisi yani günün tarihiyle "adamın dibi "
Safra kesesi ameliyatımı yaptı, ellerin dert görmesin Hocam.
g.....
Eşim yıllardır mide küçültme ameliyatı için doktor arıyordu yıllar sonra akın Fırat hocamızla tanıştık ilk görüşmemizde güler yüzlülüğü samimiyeti çok hoşumuza gitti 26 09 2023 tarihinde ameliyat oldu eşim çok güzel bir ameliyat işini aşkla yapan bir doktor kendisi ve ekibi çok güler yüzlü samimi iyiki doktorumuzu ve ekibini tanıma fırsatımız olmuş en iyi doktor ve ekip
de...z
Sayın Akın Fırat hocamla iki sene önce tanıştık. Annemin safra kesesi ameliyatını başarılı bir şekilde tamamladı. Hastaya ve yakınlarına olan ilgisi takdire şayandı. Kendisi alanında mükemmel bir hocadır. Annemin kronik hastalıkları olmasına rağmen Fırat hocamın bilgisi ve verdiği tedavi ile annem sağlığına kavuştu. Kendisine minnettarım. Herkese tavsiye ederim. Saygıdeğer hocama Annem ve kendi adıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
f.....
Anneciğimin safra kesesi ameliyatını yaptı. Çok başarılı, yetenekli, ilgili, güler yüzlü, merhametli bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim. Canım doktorumuz..
g.....
Tavsiye etmiyoruz. Annemin ameliyatını gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi ağır işte çalışıyorsun 6 ay dikkat etmen gerekiyor benden rapor konusunda sıkıntı yaşamazsın dedi anneme fakat yaşadık. Annem kısa bir süre sonra sol tarafım çok ağrıyor geçmiyor dedi Fırat bey normal ameliyat ağırdı kontrole gerek yok dedi. Başka doktora gittik tekrar ameliyat olması gerekiyor sol tarafında sıvı birikmesi ve ve hala karın bölgesinde alınmamış fıtıklar var dedi ve ne yazık ki aynı ameliyatı tekrar olması gerekiyor şimdi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ay...
Annemin safra kesesi ameliyatını yaptı. Kesinlikle mükemmel bir doktor. 72 yaşındaki annemin birçok yan rahatsızlığı olduğundan birçok doktorla görüştük ama doğrusu ameliyat için yeterince istekli olmadılar. Ancak Akın Fırat Bey süreci başından sonuna mükemmel yönetti ve annemin ameliyat dahil 3 günde taburcu olmasını sağladı. Gözünüz kapalı gidin derim. Ayrıca şahsım ve annem adına teşekkürlerimi sunarım.
em...t
Obezite için tüp mide ameliyatı oldum.doktorumu çok beğendim.harika birisi.çok candan ve içten.iyiki karşıma çıktın canım doktorum.marifetli ellerin dert görmesin.soruşturmadan gidin.mükemmel bir doktor kendisi.
me...r
Üç senedir doğru dürüst yemek yiyemiyordum.Safra kesesi ameliyatımı başarılı bir şekilde yaparak beni bu dertten kurtaran Fırat hocama sonsuz teşekkürler.
mu...n
Her şeyden önce mükemmel bir insan. Bir beyefendi. Hastası ile yakından ilgilenen, hasta yakınını rahatlatan, eli şifalı. Eşimin Karaciğer ototransplantasyonu ameliyatı sonrası yaklaşık 2 yıldır devam eden asit akıntısını fıtık ameliyatı ile çözdü. Kolay bir ameliyat değildi. Başardı. Şükran borçluyuz.
Akın Fırat Kocaay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Akın Fırat Kocaay, Genel Cerrahi.
Akın Fırat Kocaay adresi nerede?Akın Fırat Kocaay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talatpaşa Bulvarı Adnan Saygun Cad. Samanpazarı Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Akın Fırat Kocaay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Akın Fırat Kocaay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Akın Fırat Kocaay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Akın Fırat Kocaay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Akın Fırat Kocaay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Akın Fırat Kocaay hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Akın Fırat Kocaay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Altındağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Altındağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar