Çocuk Nörolojisi Randevusu
Epilepsi Tedavisi
Bahçelievler Mahallesi Yanyol D-100 Sk. No:14.B Metroport Rezidance, İstanbul
METROPORT BUSİDANCE
ö....
Kızım 3 aylıkken West sendromu teşhisini koyduğunda tanıştık Akın hoca ile. Zor bir hastalık ama tedavisi, anlatımları ve yol göstermesi ile (Allah'ın izniyle) olumlu gelişmeler yaşadık çok şükür. Her gittiğimizde bizi Bi baba Bi abi gibi karşılaması işini severek yaptığının en büyük kanıtı. Allah başımızdan eksik etmesin. Başarılarının devamını gönülden diliyorum.
e....p
Birçok hastaneye ve doktora gitmemize rağmen bir türlü teşhis konulamayan epilepsi nöbetlerine akın bey teşhis koydu. 1 saatten fazla süre birebir hastayla ve yakınlarıyla ilgilendi ve gereken tetkikleri uyguladı ve ilaçlı tedaviye başladık.Ayrıca Akın bey ve çalışanlarının hizmetleri ve samimiyeti çok iyiydi. Gerek telefondan gerek whatsapptan istediğimiz an ulaşabildik Alanında profesyonel çok başarılı ve ilgili bir doktora muayne olduğumuz için çok memnunuz ve herşey için teşekkürler.
k ...y
Türkiye'de çocuğum için kaç tane doktor gezmeme rağmen hiçbirinden fayda alamadım. Bazıları ilaç verip geçiştirdi bazıları muayeneyi bile 10 dakika yaptı. Akın hoca bizimle 1 saate yakın ilgilendi, çocuğumun eeg si detaylıca çekildi. Sonuçları da özenle okudu içimizi rahatlattı ve detaylı açıklamalar yaptı. Diğer doktorlardan memnun kalmamıştım Akın hoca çok fayda sağladı bizimle çok ilgilendi Allah razı olsun
ze...r
Şehir şehir gezdim istanbulda oturmama rağmen Cok doktor gezdim akın hocanın tedavisiyle oglumda ilerlemeler gordum nobetlleri Yok denecek kadar azaldı gerçekten Cok başarılı bir doktor alanındaki diğer doktorlardan gayet daha başarılı.
va...p
ben yaklaşık 3 4 sene cucuğumu adıyaman kahta ilçesin de doktur akın hocaya gütürüyum ne yazıkki şimdiyekadar oğlumda ilerleme güremedim buyüzden tedevisi içi yeni duktur arıyurum bulunca akın hocaya gitmeyeceğim allah akın hocadan razı olsun
Akın İşcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Akın İşcan, Çocuk Nörolojisi. Size Akın İşcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Nörolojisi Randevusu, Epilepsi Tedavisi.
Akın İşcan adresi nerede?Akın İşcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Yanyol D-100 Sk. No:14.B Metroport Rezidance İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Akın İşcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Akın İşcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Akın İşcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Akın İşcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Akın İşcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Akın İşcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Akın İşcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları