Diz Protezleri
Kırık Cerrahisi
Diz Protezleri
Şair Eşref Bulv. ( Lozan Meydanı ) Meydan 2 Apt. No:35/2 D K:1 D:2 Alsancak, İzmir
Prof. Dr. AKIN KAPUBAĞLI MUAYENEHANESİ
Kırık Cerrahisi
Prof. Dr. AKIN KAPUBAĞLI MUAYENEHANESİ
a ...n
6 yaşındaki kızımın kolu dirsekten parcali kırılmıştı . Yıllar oncesinden nenemin kalça kırıklığı ameliyatını yapmıştı. Kendisini cok eskiden tanırdık. Kızımi da guvenle emanet ettik. Cok durust bir insan. Olmayacak duaya amin demez. Açıkça uygun bir dille aileyi incitmeden soylemeye çalışır. Saygi değer, kaliteli, isinin ehli, insancıl ve samimi bir doktor.
öz...m
İzmir'deki umulmadık soğukta buzdan kayarak ayağı kırılan eşim Lale Yoğurtçu'yu başarılı bir ameliyatla kısa sürede ayağa kaldıran, tedavi edip iyileştiren Prof. Dr. Akın Kapubağlı'ya sonsuz teşekkürlerimi sunarım. İyi ki varsınız , iyi ki sizin gibi değerli doktorlarımız var..
i̇...ü
1988 yılında kalçadan babamı ameliyat yaptı .Balıkesirden gelerek yatış yapmıştık.16 yıl babam ameliyatlı bacağı ile yaşadı 2005 YILINDA rahmetli oldu..AKIN BEYE SÜREKLİ DUA EDERDİ .Tabiki bizde duacıyız.AKIN BEY GİBİ HOCALARIN SAYILARININ ÇOĞALMASI DİLEĞİ İLE......BALIKESİRDEN İSMET
fa...h
sene 1988 geçirmiş olduğum trafik kazası neticesinde sağ kolum bilekten kırılmıştı .Hafızam yerine geldiğinde çok acılar çektiğim için o sene Yozgat 'a tayin olması benim için Allahın bir lutfuydu onun sihirli elleriyle şifa buldum.Allah onu tüm sevdiklerine bağışlasın.
ne...l
cerabral palsy rahatsızlığım nedeniyle parmak uçlarına basarak yürüme ve sol ayakta içe dönüklük vardı yaptığı ameliyatla beni sağlığıma kavuşturan değerli hocama minnettarım
di...n
Tartışmasız iyi.. Doktor olmanın gereğini en iyi şekilde yapıyor.. Bacağımı kurtardı hiç umut yokken.. Güvenle kendinizi emanet edeceğiniz bir doktor.. Kötü tecrübeler yaşamadan sağlıklı olmak çok güzel.. Allah razı olsun .. Ömür boyu kızıyım.. Hakkı ödenmez.. Buraya yazıyorum çünkü çok zor iyi doktor bulmak güvenmek; biliyorum'.
er...n
hem kişilik hem de doktor olarak takdire şayan bir kişi allah ondan razı olsun. 15 sene oldu hala minnet duyarım
Akın Kapubağlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Akın Kapubağlı, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Akın Kapubağlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kırık Cerrahisi, Diz Protezleri.
Akın Kapubağlı adresi nerede?Akın Kapubağlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şair Eşref Bulv. ( Lozan Meydanı ) Meydan 2 Apt. No:35/2 D K:1 D:2 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Akın Kapubağlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Akın Kapubağlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Akın Kapubağlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Akın Kapubağlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Akın Kapubağlı hangi dilleri konuşuyor?Akın Kapubağlı ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Akın Kapubağlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Akın Kapubağlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Akın Kapubağlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Akın Kapubağlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Akın Kapubağlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları