Genel Cerrahi Randevusu
Genel Cerrahi Randevusu
Altıntepe Mahallesi Cihadiye Caddesi No:40, Maltepe
Türk Kızılay Altıntepe Tıp Merkezi
2005-2007 yılları arasında Universal Hospital Kadıkoyde çalıştım
2007 yılından beri Türk Kızılayı Altıntepe Tıp merkezinde genel cerrahi uzmanı olarak çalışmaktayım.
öm...n
Dr. Akın KOCAOLUK Bey'e yakınımın tavsiyesi ile endoskopi işlemim için gittim. Güler yüzlü , cana yakın , iyi dinleyen ve işinin ehli bir hekim. Endoskopi işlemi nasıl başladı , nasıl bitti hiç anlamadım .En ufak bir sıkıntı , en ufak bir acı olmadı. Kendisine çok teşekkür ederim.
i̇...k
Babamızı endoskopi ve kolonoskopi yaptırdık hastaya yaklaşımı güler yüzlülüğü ve işin ehli oluşu işe bizim için ayrıcalık yarattı her şey için teşekkürler hocam her meslektaşınız sizden feyz almalı
ce...7
Endoskopik kolonoskopi oldum muhteşem bir doktor Güler yüzlü işinin ehli bir insan Herkeze tavsiye ederim
Akın Kocaoluk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Akın Kocaoluk, Genel Cerrahi. Size Akın Kocaoluk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu.
Akın Kocaoluk adresi nerede?Akın Kocaoluk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altıntepe Mahallesi Cihadiye Caddesi No:40 Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Akın Kocaoluk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Akın Kocaoluk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Akın Kocaoluk hangi dilleri konuşuyor?Akın Kocaoluk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Akın Kocaoluk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Akın Kocaoluk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Akın Kocaoluk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Akın Kocaoluk hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Akın Kocaoluk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Maltepe bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Maltepe bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar