Pamukkale Üniv. Eğitim Uyg. Araş. Hastanesi Kınıklı
Çamlaraltı, Kınıklı Cd No:37 Kınıklı Kampüsü, Denizli

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Pamukkale Üniv. Eğitim Uyg. Araş. Hastanesi Kınıklı Diğer

Akın hocamdan Allah razı olsun amilayatimi yaptı kalp ağrım mide bulantım geçti. Konuşması olsun dili olsun çok iyi bir hoca ben amilayattan çıktım çıkar çıkmaz yanıma geldi hemen benimle konuştu ilgilendi . Allah böyle hocalarımızı başımızdan eksik etmesin

Konum: Pamukkale Üniv. Eğitim Uyg. Araş. Hastanesi Kınıklı Diğer

Sevgili Akın beye şüpheli tiroit pataloji raporum ile gittim. Daha önce herhangi bir operasyon geçirmediğim için ve kanser şüphesi bulunduğu için oldukça tedirgindim. Kendisi oldukça detaylı bir şekilde ilgilendi, tüm sorularıma içtenlikle yanıt verdi ve mesleki bilgisinin ne kadar ileri olduğunu daha ilk randevuda hissettirdi. Bir hafta içerisinde operasyonumu geçirdim, tiroitlerim alındı. Beş gün hastanede yattım bu süreçte doktorumuz sürekli kontrole geldi ve hastalarının tedavi süreci ile yakından ilgilendi. Ameliyat sonrası ağrım oldukça azdı. Tüm süreci onun sayesinde kolaylıkla ve iç rahatlığı ile atlattım. Kendisine çok teşekkür ederim sayenizde sağlığıma kavuştum hocam

KIL DÖNMESİ AMELİYATI OLMUŞTUM SAYIN AKIN HOCAMA İLGİ VE ALAKASINDAN DOLAYI VE TÜM EKİBİNE ÇOK TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM 4 SAATLİK BAŞARILI AMELİYATIN SONRASINDA TEDAVİMİ EN GÜZEL ŞEKİLDE OLDUM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM

sn ÖZDEN GERÇEKTEN ÖNCE KİŞİSEL SONRADA MESLEKİ AIDAN SON DERECE MÜLAYİM SAKİN VE BİLİNLİ YARDIM SEVER ŞEFKATLE TİTİZLİKLE MESLEĞİNİ İRDELEYEN DOKTOR. ACİL CERRAHİDE NEREDEYSE KÖTÜRÜM KALMA DURUMUNDAYKEN YARDIMCI OLDU VE EN İLGİNÇİDE ÖZEL MUAYNESİNE YÖNLENDİRMEDİ-

O

KİŞİLİĞİ VE EGİTİM-MESLEKİ BİLGİ OLARAK HOCAMIZ MÜKEMMEL OLUP İNSANİ VE TIPBİ OLARAK ELİNDEN GELENİ YAPMIŞTIR.

Profili düzenle veya yönet