Aldığım Eğitim ve Sertifikalar:
Bilişsel Davranışçı Terapi (EABCT Onaylı)
Pozitif Psikoterapi (WAPP Onaylı)
MMPI Uygulayıcı Eğitimi
Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testleri Uygulayıcı Eğitimi
Katıldığım Seminerler:
Obsesif Kompulsif Bozukluk (Prof. Dr. Ebru ŞALÇIOĞLU)
Çözüm Odaklı Terapi (Prof. Dr. Başaran GENÇDOĞAN)
Klinik Ortamlarda Travmatik Anılarla Çalışma (Prof. Dr. Ebru ŞALÇIOĞLU)
Borderline Kişilik Bozukluğu Terapisi (Dr. Timur HAZARDİN)
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Hamilelikte Psikolojik Danışmanlık
Kişisel Gelişim Danışmanlığı
Nöropsikolojik Değerlendirme
k.....
Aksanur Hanım ile tanıştığım ilk dakikada sürecin yararlı olacağını ve tanışma seansı sonrası hedefe ulaşabileceğimi çok net bir şekilde hissettim. Süreç boyunca hem yaklaşımları hem soruları hem de empati yeteneği ile büyük farkındalıklar oluşturmamı sağladı. Süreç sonucunda sadece içinde bulunduğum durumdan çıkarak değil geleceğe de çok daha iyimser ve mutlu bakarak ayrıldım. Her yönüyle harika bir uzman olduğunu düşünüyorum.
ha...r
Ben Aksanur hanimla taniştiğimda kendimi çok yetersiz hissetttiğim ve kendime guvenimi kaybettiğim bir dönemdi ve kendimi çok başarisiz hissediyordum.
Aksanur hanim bir şekilde benim yeniden kendime guven ve saygi duymami sağladi ve guler yüzüyle danişman gibi degilde yakinimmis gibi hissettirdi kendini bana sevdirdi ve sureç uzamadan beni kendime getirdi. Aksanur hanima yürekten teşekkür ediyorum
ze...k
Aksanur hanım ile toplamda 4 seans gerçekleştirmiş olmama rağmen bir çok konuda kendimdeki farklılıkların farkedebiliyorum. Bakış açımı genislettigini düşünüyorum. Seans sırasındaki bana verdigi öğütler düşüncelerimi değiştirdiğini düşünüyorum. Kendisinden çok memnunum. Güler yüzlü ve anlayışlı. Kendisine Çok teşekkür ediyorum.
ar...n
Going back months and seeing myself now, I've seen a lot of improvements in my mental health and generally life itself. Having someone to help you figure out your issues and accompany you in the process of getting your life together is very much needed and quite beneficial. Ms.Aksanur was that person for me and I'm very grateful for that. The treatment I got was really good. I'm satisfied with my experience :)
ö.....
Hayatımda her şeyi üst üste kaybettiğim bir dönemde yollarımız kesişti ve ben kendimi bir daha asla toparlayamaz sanırken eskisinden çok daha güçlü bir şekilde inşa ettim Aksanur Hanım sayesinde. Güleryüzlü, sıcak, samimi ve her daim sorularınıza içtenlikle yanıt veren ve işinin gerçekten çok ehli bir psikolog. Yeni hayatımı onunla kurduğum için çok mutluyum :)
or...z
Aksanur Hocamla kendimden emin olmadığım ve hayata karşı pek bir beklentimin olmadığı bir dönemde karşılaştım. Adım adım benim, kendimi keşfetmemde, tanımamda ve potansiyelimi görmemde yardımları şu ana kadar karşılaştığım herkesten daha fazladır. Yetenekli psikolog olur mu bilmiyorum ama kendisi hayatımda gördüğüm en yeteneklisi. Yorum yapmak zorunda olmamama rağmen kendimi bu satırları yazarken buldum. En azından sadece 1 kere görüşmeniz bile bu yazıyı neden yazdığımı anlamanız için yeterli olacaktır.
k....s
Kendimi farketmemi, sorunlarimin uzerine nasil gidecegimi, cozumun kendimde oldugunu en iyi ogreten harika bir psikolog. Hala aktif olarak devam ediyorum. Seanslari iple cekiyorum, beni anladiğini ve her seyi asabilecegimize olan verdigi guvenden dolayi kendisine cok tesekkur ederim Kendisinden kisisel durumlar, ebeveynlik, aile ici iliskiler konularinda destek aliyorum. İyi ki tanismisim.
ir...p
Aksanur Hanım ile terapi sürecim çok verimli geçti. Kendisi çok güler yüzlü ve söylediğiniz her şeyle empati kurabiliyor. Bu da terapi sürecinde kendimi rahatça ifade edebilmemi sağladı. Verdiği tavsiyeler ve detaylı açıklamaları kesinlikle her zaman kullanabileceğiniz tavsiyeler. Anksiyete sorunumla gittim ve birkaç aylık süreçte kendimi oldukça iyi hissetmeye başladım ve terapiden çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Tanıdığım en iyi psikologlardan biri. Doğru psikoloğu bulmak gerçekten çok önemli çünkü ruhsal sağlık en önemli şey. Aksanur hanım beni OKB ile boğuşurken kurtardı, anladı ve hep destek oldu. Yolumuza daha devam edeceğiz. Güvenim tam ve gerçekten kendimi iyi hissediyorum sayesinde
Bir süredir içinde bulunduğumu hissettiğim tükenmiş durumum özelinde kendisine başvurdum. Kendimce ürettiğim bahaneler ile bu durumumun sağlıklı bir şekilde geçeceğini çok fazla düşünmüyordum ancak Aksa Hoca gerek profesyonel yaklaşımı, gerek konu özelinde gelebilecek mantıklı ve sağlıklı örnekleri, gerek size verdiği destek ve güler yüzü ile bu durumu atlatmama yardımcı oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Aksanur Bayırkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aksanur Bayırkan, Psikoloji. Size Aksanur Bayırkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Randevu, Nöropsikolojik Değerlendirme, Boşanma Danışmanlığı.
Aksanur Bayırkan adresi nerede?Aksanur Bayırkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çukurambar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aksanur Bayırkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aksanur Bayırkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aksanur Bayırkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aksanur Bayırkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Aksanur Bayırkan hangi dilleri konuşuyor?Aksanur Bayırkan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aksanur Bayırkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aksanur Bayırkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aksanur Bayırkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aksanur Bayırkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Aksanur Bayırkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar