se....
Aksel Bey, profesyonel ve güleryüzlü yaklaşımı ile ailemizin diş hekimi. Şimdiye kadar diş çekimi, dolgu, tartar temizliği işlemlerimizi acısız, problemsiz, hızlı bir şekilde yaptı. Kendisinden çok memnunuz, kesinlikle tavsiye ederim.
fü...n
istanbulda da ikamet etmekteydim serdivan a taşındım.istanbul doktorumdan doktor tavsiye etemsini rica ettim.kendisi bana aksel beyi tavsiye etti ayrıca sınıf arakdaşı olduğunu belirterek fakülteyi derece ile bitirdiğini belirtti. sorunum; gülüş esnasında dislerimden dolayı sürekli elimle ağzımı kapamamdı.aksel bey çok kısa süreli bir tedavi ile dişlerime lamine tedavisi uyguladı ve özgüvenimin yerine gelmesini sağladı.ayrıca canım da yanmadı.aksel beyle diş doktoru fobimi de atlattım.başarılarının devamını dilerim
mu...u
arkadaş tavsiyesi ile gittim ama çok memnun kaldım daha öncede diş dolgusu yaptırmıştım yapılırken çok ağrı yapmıştı diş hekimi aksel beye dolgu yaptırdığımda hiç ağrı hissetmedim ayrıca diş taşlarımıda temizletmiştim 4-5 yıl önce 2 gün yemek yiyememiştim damaklarımın ağrısından ama aksel beye temizlettiğimde hiç ağrı hissetmedim ben çok memnun kaldım tavsiye derim..
Aksel Balkancı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aksel Balkancı, Diş Hekimi.
Aksel Balkancı adresi nerede?Aksel Balkancı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstiklal Mahallesi Çark Caddesi No:245/1 Çavdar Plaza Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aksel Balkancı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aksel Balkancı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aksel Balkancı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aksel Balkancı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aksel Balkancı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aksel Balkancı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Aksel Balkancı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.