Aprakside Konuşma Terapisi
Tümünü gösterSigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Artikülasyon Bozukluğu Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Biruni Üniversitesi Hastanesi Pediatri Polikliniği
Biruni Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Polikliniği
Biruni Üniversitesi Nöroloji Polikliniği
Biruni Üniversitesi Dil ve Konuşma Kliniklerinde seanslarımı gerçekleştirerek mezuniyetimi sağladım.
2021 yılında Kapadokya Üniversitesi'nde yüksek lisansa başladım. İzmir ve Manisa'da çalışmaktayım.
Merhaba,oğlumu iki aydır terapiye goturuyorum.cok memnunum,oğlum çok daha iyi. Alaaddin bey'de çok sıcak kanlı,çok iyi yardımcı oluyor. Biz faydasını gördük.Gitmek isteyenler gönül rahatlığıyla gidebilir.
öz...m
Gayet samimi sevecen tavırla çocuğum la gayet yakından sıcak bı şekilde ilgilendı ve bızede ebeveyn olarak yeteri kadar açıklayıcı oldu yapmamız gerekenlerı anlattı boş vaatlerde bulunmadı özellikle ev ödevleri verdi ve uygulamaya gayret gösterdik kendisinın yardımıylada çocuğum daha özgüvenli daha ıyı severek de gıdıyo çok faydası var
Hasta
Oğlum 3.5 yaşında ona olan ilgisi ve ailesi olarak bizle olan iletişimi çok iyiydi sayesinde sıkıntılarimizi keşfedip çözüm bulmamız konusunda yardımcı oldu burdan kendisine tekrar teşekkür ederim.
o....y
İki buçuk yaşındaki çocuğum da konuşma gerili vardı 3. seansta duymadığımz kelimeleri söylemeye başladı. Biz çok memnun kaldık.
h ...s
Biz ilk gittiğimizde kızımın kelime dağarcığı 10 kadardı yaşı ise 30 aylikti şu an 8 Ay oldu çok fark etti kendi derdini rahatlıkla ifade ediyor
Sorulara çok düzgün cevaplar veriyor
Biz anne ve baba olarak çok memnun kaldık Alaşehir gibi biryerde boyle bir değer olması gerçekten güzel bir avantaj
i̇...
Oğlumun geç konuşma ve bazı sesleri harfleri çıkartamıyordu. Tanıdığımızın tavsiyesi üzerine Alaaddin hocam ile tanıştık. Kısa sürede ilerleme kat ettik. Alaaddin hocamızın ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum
r....ö
Oğlum normalde kimseyle kolay kolay diyaloğa girmez sohbet etmez... kendisini çok sevdi çok güzel bir enerji yakaladılar.. ilk seansta çok memnun kaldı.. hatta çıkmak istemedi bir daha ne zaman geleceğim dedi.. alan bilgisi çocuklarla iletişimi diyaloğu başta oğlumu ve beni çok memnun etti.. kendisiyle iyi sonuç alacağımıza inancım tam. Başarılarınızin devamını dilerim
şe...
Hocam çok ilgiliydi ilk defa gitti bütün ayrıntıları sordu ve ne yapmamız gerektiğini anlattı. İçerde oğlumla baş başa kaldığında hocamızın dediğini çıkarttığı sesleri tekrarladığını duyduk ve bolca gülüşmeler
ça...n
Derslere ilk gelmeye başladığımda ikincil davranışlarım(ayak sallama, Bi ekleme vs.) çok fazlaydı onlar sorunsuz bir şekilde giderildi sonra ikinci aşamaya geçtik ve sesleri yumuşatmaya başladık ve kekemeliğim onun sayesinde sona erdi.
d ...g
Kızımın kekemelik tedavisi için gittik. İlk defa bu kadar memnun kaldığımız bir terapi oldu. Alaaddin beyin gerek ilgisi gerek samimiyeti bence tedavi sürecimize inanılmaz katkı sağlayacak. Çok memnun kaldık. Kekemeliğinde gözle görülür bir azalma olduğunu söyleyebilirim. Seanslara devam edeceğiz. İlgisi için çok teşekkür ederiz.
Alaaddin Kandemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alaaddin Kandemir, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Alaaddin Kandemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi.
Alaaddin Kandemir adresi nerede?Alaaddin Kandemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşil Mah. Cengizhan Cad. No 40 İzmir
- Kurtuluş mah. Uygur sok. No 10/D Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alaaddin Kandemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Alaaddin Kandemir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Alaaddin Kandemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alaaddin Kandemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Alaaddin Kandemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alaaddin Kandemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Alaaddin Kandemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Alaaddin Kandemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Alaaddin Kandemir hangi sigortaları kabul ediyor?Alaaddin Kandemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.