İzmiryolu 7.Km Çetinkaya Kampüsü, Afyonkarahisar
ha...u
Biz Alaattin Hocama CBÜ.'sinde iken 3 yıl boyunca felçli Annemin kalbi için müracaat ettik. Çok farklı yüksek ahlak ve bilgi-beceri ile donanmış bir beyefendi. Doktorların ölüm tehlikesi sebebiyle Annemi hastaneye almadıkları bir zeminde tedavimizi yaptı. Hastamızın bütün ihtiyacı olan ilaçların en ince hesaplarıyla çok ciddi uğraştı. Sanki 3-5 konsültasyon hekimi varmışçasına bütün vücudu kontrol altına aldı. Yani kalbi bütün yönleriyle ele alabildi. Biz bunu zaman zaman başka hastanelere gittiğimizde hekimlerin davranışlarıyla mukayese edince daha iyi anladık. Hemşirelerin ve asistanların davranışları da ona karşı çok uyumluydu. Onlar da onun iletişimdeki nezaketi ve derin birikiminin farkında idiler. Ömür boyu ona ve onun gibi sağlıkçılara duacıyız. Halil Köprücüoğlu
ad...n
Dr.Alaattin AVŞAR beyi C.B.Ü Araştırma Hastanesinde görev yaptığı dönemlerde klınikte yapmış olduğu tedaviden çok memnun oldum.
Alaettin Avşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alaettin Avşar, Kardiyoloji.
Alaettin Avşar adresi nerede?Alaettin Avşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmiryolu 7.Km Çetinkaya Kampüsü Afyon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alaettin Avşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alaettin Avşar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alaettin Avşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alaettin Avşar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alaettin Avşar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alaettin Avşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Alaettin Avşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.