Kolektif House Aksoy Plaza, Maslak Mahallesi Ahi Evren Caddesi No: 6 Kat: L Ofis 108, Sarıyer/İstanbul, İstanbul
Psk.Alara Çağlar
Aile İçi İletişim Sorunları
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Kanserde Psikolojik Destek
Koçluk Hizmetleri
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Nefes Terapisi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikoonkoloji
Sanat Terapisi
Stres Yönetimi
Vajinismus Tedavisi
Varoluşçu Psikoterapi
Yas Terapisi
u.....
Alara hanım ile bir buçuk yıldır devam eden bir terapi sürecim var. İlk seanstan itibaren kendimi çok rahat hissettim ve uzun yıllardır yaşadığım sorunlarla ilgili büyük ilerlemeler kaydettim.
d.....
Alara Hanım’ın müthiş enerjisi, empatik yaklaşımı ve uzmanlığı sayesinde iyi-oluşu ve özgüvenli olmayı hayatıma entegre edebildim. Sayesinde terapide öğrendiklerim sadece terapide kalmadı ve bu süreç boyunca edindiğim birikim ile önceden sahip olduğum birçok işlevsiz ve negatif düşünce temellerimin değiştiğini, bu yeni perspektiflere günlük hayatımda artık otomatik olarak başvurabildiğimi gördüm. Süreç boyunca kabul görüldüğümü ve terapi gibi oldukça hassas bir durumda güvende olduğumu ilk seanstan itibaren her zaman hissettim. Terapiye başlamayı düşünen/terapist arayışında olan herkese Alara Hanım ile çalışmayı kesinlikle öneririm!
e....k
İki buçuk yıl önce başladığım terapi sürecim bitti ve geriye dönüp baktığımda ne kadar büyük bir yol kat ettiğimi görmek beni gerçekten mutlu ediyor. Alara’nın güven verici ve profesyonel yaklaşımı sayesinde, seanslara rahatlıkla katıldım. Her seans, kendime ve hayatıma dair yeni şeyler keşfetmemi sağladı. Terapinin en büyük faydalarından biri hislerimi, düşünce ve davranış kalıplarımı fark etmeme yardımcı olmasıydı. Olumsuz düşünceleri nasıl dönüştürebileceğimi ve daha sağlıklı bir zihin yapısına nasıl kavuşabileceğimi öğrendim. Bu da günlük hayatımda daha mutlu ve huzurlu olmamı sağladı. Alara bana ‘mükemmel bir robot’ olmam gerekmediğini, anda kalan, duygulara, düşüncelere, önceliklere, kusurlara, sevinçlere sahip bir insan olmam gerektiğini öğretti. Artık hayatıma daha olumlu bir bakış açısıyla bakabiliyorum. Zor zamanlarla nasıl başa çıkabileceğimi ve kendimi nasıl motive edebileceğimi biliyorum. Bu süreçte bana rehberlik eden ve destek olan sevgili Alara’ya sonsuz minnetlerimle
z.....
Psikolog Alara Çağlar ile iki yılı aşkın süredir terapi almaktayım ve bu süreçte kendisinin profesyonelliğinden ve desteğinden son derece memnun kaldım. Alara Hanım, her seansta beni dikkatle dinleyip, anlayışla yaklaşarak duygularımı ve düşüncelerimi anlamamda büyük bir yardımcı oldu. Onun rehberliğinde, kendimi daha iyi tanımayı başardım. Alara Hanım’ın samimi ve içten yaklaşımı, seansları daha verimli ve rahatlatıcı hale getiriyor. Kendisi, ihtiyaç duyduğum her an yanımda olacağını hissettiren güvenilir bir terapist. Alara Hanım'ı, profesyonel yardım arayışında olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
ah...n
Alara Hanım ile ilk terapi seanslarına başladığım zamanlar gerçekten çok zor bir süreçten geçiyordum. Durumum o kadar kötüydü ki, artık toparlanamayacağımı düşünüyordum. Ancak, Alara Hanım'ın yönlendirmeleri ve pozitif rehberliği sayesinde hızla iyileşmeye başladım. Depresyonun pençesinden kurtulmama yardımcı oldu. Şu anda aktif olarak seanslara devam etmekteyim ve Alara Hanım'a olan güvenim tamdır. Ona güvenebilir ve terapi sürecinde destek bulabilirsiniz.
d....y
Alana hakimiyeti, iletişimde gösterdiği özenli ve rahatlatıcı tavırlar, konulara getirdiği farklı ve derinlikli bakış açıları ve daha pek fazla artılarıyla her anlamda çok olumlu bir deneyim yaşadığımı söyleyebilirim.
Alara ile görüşmeye başladığımda pek çok konuda zorlandığım ve tetiklendiğim bir dönemden geçiyordum. Yaklaşık 1 yıl geçti ve bu süreçte sağlam ve emin adımlarla farkındalığımın artmasında, terapide öğrendiğim şeyleri günlük hayata geçirmemde çok yardımı oldu. Konuları ele alış şeklini, emin ve şefkatli tutumunu çok değerli buluyorum. Çok kısa bir sürede çok rahat paylaşım yapmaya başlayabildim kendisiyle. Zaman zaman bir sorunun cevabını bilemiyor gibi hissetsem bile, farklı güzel sorular ve yöntemlerle asıl noktaya ulaşmamı sağlıyor ve bunu temellendiriyor açıklamarıyla. Terapiye özellikle iş yerinde yaşadığım aşırı stres nedeniyle başlamıştım ve bu alanda artık beni stres eden şeylere karşı eylemlerimin düşünce tarzımın bile değişmeye başladığını farkettim, onun dediği çalışmaları da yaparak. Hatta stresimi kontrol edebilmeye başladıkça, terapide konuştuğum konuların bile çeşitlenmeye başladığını gördüm. Kendimi daha güçlü hissetmemi sağlayan terapime memnuniyetle devam ediyorum! :)
ben Alara Hanımdan çok memnunum, samimi olduğunu hissediyorum bence bu önemli bir detay. bir senedir terapi alıyorum kendisinden ve önceki ben ile şimdiki ben gerçekten çok farklı, geliştiğimi değiştiğimi çok net görebiliyorum seanslar da gayet verimli geçiyor, kısacası süreçten çok memnunum. gözüm kapalı öneririm kendisini
s....a
Neredeyse 2 buçuk senedir Alara hanımdan terapi arıyorum. Hayatımın en büyük şansı olduğuna inanıyorum gerçekten, empati yeteneği, çok iyi bir dinleyici olması ve gerçekten içten olması bana çok iyi geliyor. İyi ki tanışmışız :)
an...l
Alara hanım içimde olan ama benim kendi başıma keşfedemediğim alanlara dokun ve hayatıma etki edecek yerlere dokundu. kendisini her daim hayatımın içinde tutacağım ve desteğe ihtiyaç duyduğum her an kendisinde destek almak isteyeceğim.
Alara Çağlar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alara Çağlar, Psikoloji. Size Alara Çağlar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Benton Görsel Bellek Testi, Draw A Person, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi.
Alara Çağlar adresi nerede?Alara Çağlar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kolektif House Aksoy Plaza, Maslak Mahallesi Ahi Evren Caddesi No: 6 Kat: L Ofis 108, Sarıyer/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alara Çağlar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Alara Çağlar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Alara Çağlar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alara Çağlar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Alara Çağlar hangi dilleri konuşuyor?Alara Çağlar ile İngilizce, İtalyanca, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Alara Çağlar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alara Çağlar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Alara Çağlar hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Alara Çağlar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu