Eğitim ve iş hayatı boyunca birçok alanda seminer ve kongrelere katılmış, eğitimler almanın yanı sıra birçok stajyer diyetisyenin mesleki gelişimine katkıda bulunmuştur. Buna ek olarak, Toros Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde akademisyenlerce belirlenen derslerde konuk eğitmen olarak diyetisyen olma yolundaki öğrencilerin teorik ve pratik mesleki eğitimlerine keyifle katkıda bulunmaktadır. 2019 yılında başladığı Mersin Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde yüksek lisans tezi devam etmektedir. 2020 yılında Yeditepe Üniversitesinden aralarında Prof. Dr. Erdem Yeşilada, Doç. Dr. Engin Celep ve Doç.Dr. Etil Güzelmeriç'in de eğitmen kadrosunda bulunduğu Fitoterapi eğitiminin ardından sınavda başarı göstererek Fitoterapi sertifikası almaya hak kazanmıştır. 2021 yılına girerken, uzun süredir istediği Adana'ya geri dönme planını artık gerçekleştirmeye karar vermiştir. Bu dönüşün ardından Klinik Diyet'i kurarak hastanede geçen meslek hayatı boyunca tüm birimlerde edindiği tıbbi beslenme tedavisi tecrübeleri doğrultusunda danışan kabulüne başlamıştır.
Diyetisyen Randevusu
Kilo Verme Diyetleri
Kişiye Özel Diyetler
Zayıflama Diyetleri
ta...r
35 yaşındayım yıllardır kilo alamıyordum. Diyetisyen hanım sayesinde 56 kilodan 72 kiloya sağlıklı ve dengeli bir şekilde çıktım. Herkes kilo almanın kolay olduğunu söyler ama bu zor görevi Alden hanım gerçekleştirdi. Ve sayesinde hayatım düzene girdi. Çok teşekkür ederim Alden hanım.
t....k
Yaptığım sporu diyetle desteklemek için Alden Hanımla görüştüm ve çok memnun kaldım. Aktif spor yaptığım için diyetle birlikte çok halsiz kalırım diye düşünüyordum ama hiç öyle olmadı verdiği diyet sayesinde daha enerjik oldum bile diyebilirim. Detaylı açıklamaları ve ilgisiyle de alanında gerçekten uzman olduğu anlaşılıyor. kesinlikle tavsiye ederim
Alden Ünlügenç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alden Ünlügenç, Diyetisyen. Size Alden Ünlügenç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, Kilo Problemi.
Alden Ünlügenç adresi nerede?Alden Ünlügenç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cemalpaşa, Gazipaşa Blv Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alden Ünlügenç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alden Ünlügenç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alden Ünlügenç hangi dilleri konuşuyor?Alden Ünlügenç ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Alden Ünlügenç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alden Ünlügenç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alden Ünlügenç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alden Ünlügenç hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Alden Ünlügenç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diyetisyenler