Alerji Hastalıkları, Ataşehir, İstanbul
Kuşdili Cd No:48 D:2, Osmanağa Söğütlüçeşme, İstanbul • Harita
Bahattin Çolakoğlu Muayenehanesi
Hakkı Yeten Caddesi, Vital Fulya Plaza, No:23 K:8 D:9, İstanbul • Harita
Suna Büyüköztürk Muayenehanesi
Harbiye Mahallesi Teşvikiye Caddesi No:37/3 Karaosmanoğlu Apartmanı, Şişli • Harita
Kıbrıs Kolan British Hospital
Alerji hastalıkları, Nefroloji, Beyin ve sinir cerrahisi
, Ortopedi ve travmatoloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Diş hekimi, Akupunktur Daha fazlaAtatürk Caddesi No:13 Eski Girne Yolu, Lefkoşa • Harita
Kıbrıs Kolan British Hospital
Acıbadem Mah. Akasya Avm A Kule k:21 d: 97, İstanbul • Harita
Gülden Paşaoğlu Karakış
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Alerji hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaTıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Saray Mahallesi Site Yolu Caddesi No:7, Ümraniye • Harita
Özel Hisar Intercontinental Hospital
Prof. Dr. Öznur Abadoğlu
Alerji hastalıkları, Göğüs hastalıkları, İmmünoloji
Küçükbakkalköy Mah, Dudullu Cad, BRANDIUM R1 Blok Kat:25 Daire:284, İstanbul • Harita
Prof.Dr. ÖZNUR ABADOĞLU
Uzm. Dr. Kadriye Terzioğlu
Alerji hastalıkları, Göğüs hastalıkları, İmmünoloji
Küçükbakkalköy, Merdivenköy Yolu Cd. No:12, İstanbul • Harita
Kadriye Terzioğlu Özel Muayenehanesi
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Alerji hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaŞemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul • Harita
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Alerji hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Adli tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti Daha fazlaSelimiye Mahallesi Tıbbiye Caddesi, Üsküdar • Harita
Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Prof. Dr. Ayşe Bilge Öztürk