Diyetisyen Randevusu
Halkalı Merkez Mahallesi, 1. İkitelli Caddesi, Meydan Halkalı Sitesi, A blok, 2. kat, daire: 31, İstanbul
Online Diyet
Sağlıklı Yaşam Danışmanlığı
Sporcu Beslenmesi
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
mü....
Alev hanıma yaklaşık üç aydır gidiyorum ve çok güzel bir kilo verme sürecindeyim. Kendisinden aldığım bilgiler, danışmanlığı o kadar kıymetli ve faydalı oldu ki eşimi de bu sürece dahil ettim. Öncelikle beslenme planını tamamen sizin şartlarınıza göre beslenme tarzınıza göre planlıyor, dolayısıyla diyet mantığı değil daha sürdürülebilir bir beslenme düzeni oluyor. Sayesinde hayatıma çok faydalı ürünler de girdi, aslında yediğimiz her şeyin sağlıklı bir alternatifi olabileceğini anladım, vücuduma aldığım ürünlerin hem fiziksel hem mental olarak ne kadar etkili olabildiğini fark ettim. Bence işinde son derece titiz, hassas danışanını dinleyen ve ihtiyaçlarına cevap veren bir diyetisyen.
e....m
Alev Hanım’dan 2 yıldır danışmanlık almaktayım.Bilgi ve tecrübesine çok güvendiğim bir diyetisyen kendisi.Hisamin yükümün fazlalığı nedeniyle çaresiz denilen bir çok cilt sorunum vardı.Sayesinde şuan herşey yolunda.Ayrıca çok da tatlı bir insan.İyi ki tanımışım.
öz...n
Sn. Alev Erkan bir diyetisyenin çok ötesinde oldukça donanımlı ve mükemmel bilgi birikimine sahip birisi.
Sadece kilo vermek adına başvurmuştum ama kendisi bana sağlıklı bir yaşam için gerekli olan tüm yönlendirmeleri yaptı.
Bunun yanı sıra çeşitli farklı sağlık sorunlarına yol açan şeker ve tansiyon rahatsızlıklarımı kontrol altında tutarak beni çözüme ulaştırdı.
be....
Alev Hanım ile Eylül 2023 yılında başladığımız yolculuk neticesinde fiziksel ve ruhsal sağlığımın kalitesi arttı. Sizi dinleyen, kişiye özel beslenme listesi ve kişiye özel yönlendirmeleriyle alanında çok başarılı, profesyonel.
ba....
Alev Hanım işini titizlikle yapan , empati kurarak hangi konuda desteğe ihtiyacimız olduğunu anlamaya ve kendi alanında doğru ve sağlıklı tavsiyeler vererek zayıflama sürecimde benim en doğru destekçim olmuştur. Her şeyden önce sağlıklı beslenme alışkanlığını ve alternatiflerini hatta ruhsal sağlığın da bu süreçte ne kadar etkili olduğu bilinciyle bu süreci benimle takip etmekte. Her zaman iyi ki diyeceğim bir tanışma oldu benim için. Sevgili diyetisyenimi herkese gönülden tavsiye ederim mutlaka danışmanız gereken konular olacaktır.
ne...l
Alev Hanım ile iyi ki karşılaştım. Troid ca hastasıyım asla kilo veremiyordum aynı zamanda yaşadığım mide bağırsak rahatsızlıklarım vardı. Alev Hanım öncelikle belirtmiş olduğum rahatsızlığıma ve mide bağırsak hazımsızlık problemime eğilerek ve bedenime ilişkin fiziksel ve psikolojik tüm etkileri araştırarak ilerledi kilo verme ve sağlığıma kavuşma sürecimde. Aşırı uyumlu ve her geçen gün özgür ve sağlıklı hissettiğimi gördüm. Hayatımın en değerli evresine gelmeme sebep oldu. Kesinlikle Alev Hanım diyorum.
n ...s
Alev hanım çok ilgili. Daha önce kilo vermeme rağmen tekrar aldım.. Yine eski zayıf kiloma ulaşmak için tekrar Alev hanım ile iletişime geçtim
ec...ş
Alev Hanımla olan görüşmelerimizden çok memnunum, ezbere bilinenden öte danışanın ihtiyacına yönelik, özel bir yol izlediğini düşünüyorum kendisinin. Zamanla, emekle ve işbirliğimizle beslenme alışkanlığımı, besinlere olan yaklaşımımı düzenledik ve düzenlemeye devam ediyoruz birlikte. Ezbere verilen ve yasaklara dolu diyet listelerinden çok farklı ve öte Alev Hanımla görüşmek.
a....a
Beklentinizin üzerinde yaklaşan,size,hastalıklarınıza,,ruh sağlığınıza ve günlük yaşantınıza göre sizin katılımınızla beslenme planı oluşturan harika bir fonksiyonel tıp diyetisyeni.Alev Hanım’ın danışanı olarak hem bedenen hem ruhen doymuş olarak çıkıyorum yanından…Kronik hastalıklarım ve baş ağrılarımda uyguladığı program ile aslında doğru beslenme ile bir çok hastalığı kontrol altına alabilmenin mümkün olduğunu öğrenmemi ve bedenimin ne kadar kıymetli olduğunu anlamamı sağladı…
ye...e
Kendisi ile çalışmayı seviyorum. Danışanı anlıyor ve getirdiği çözümler, yemek alışkanlığından tüm yaşantımıza yayılan bir noktadan ilerliyor. Sebep-sonuç ilişkisi ile de benim belli sebepleri oturtmamı sağlıyor. Her konuşma sonrasında iyi hissediyorum. Amaç daha kaliteli bir yaşam.
Alev Erkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alev Erkan, Diyetisyen. Size Alev Erkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kanserde Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Kurumsal Beslenme Danışmanlığı.
Alev Erkan adresi nerede?Alev Erkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halkalı Merkez Mahallesi, 1. İkitelli Caddesi, Meydan Halkalı Sitesi, A blok, 2. kat, daire: 31 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alev Erkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Alev Erkan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Alev Erkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alev Erkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Alev Erkan hangi dilleri konuşuyor?Alev Erkan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Alev Erkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alev Erkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Alev Erkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 113 hasta / danışan, Alev Erkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler