Başakşehir mahallesi kanuni sultan süleyman cd. birikim apt, D:no. 136/1, Başakşehir, İstanbul
Başakşehir mahallesi kanuni sultan süleyman cd. birikim apt, D:no. 136/1, İstanbul
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Kent EGY Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Erk Danışmanlık
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Projektif Testler
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
şe...a
Alev hanıma ailevi problemlerim için başvurdum. Baş edemediğim birçok ailevi problemim vardı. Süreç boyunca olaylar hakkında duygu, düşünce ve davranışlarımı tek tek ele alıp farklı bakış açıları kazanmamda yardımcı oldu. Problemler büyük olduğu için konuşmak kolay değildi ama şefkatli yaklaşımıyla kendimi çok rahat hissederek olan biteni konuşabildim. Çalışmalarımız sonrasında aile içindeki sorunlarla baş edebilir biriyim ve kendimi daha güçlü hissediyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
ra...m
Alev hanımla yürüttüğümüz süreç başarıyla sonuçlandı, istanbulda olmadığım için online yaptık seansları. Çok destekleyici oldu bana,yaşadıklarımda yalnız olmadığımı düşüncelerimin saçma olmadığını anlamama vesile oldu. Kaygı sorunlarım çok az kaldı geri kalan süreci yüz yüze devam etmek istediğimden istanbula döndüğümde görüşmelere devam edeceğiz.
gü...
Sevgilimden ayrıldığım dönemde çevremdekilerin isteğiyle Alev Hanımla tanıştık. Kendisi ile yaptığımız görüşmeler farklı düşünmeme sebep oldu. İyi ki tanıştık.
s ...z
Yıllardır tek başıma çözmeye çalıştığım sorunlarım vardı fakat bunları halledemiyecegimi anladım ve bir arkadaşım vesilesiyle Alev hanım dan randevu aldım. İyi ki kendisine gitmişim çünkü ona gittikten sonra yıllardır içimde hallemediğim sorunlarımdan Alev hanım sayesinde kurtulmaya başladım. İşini iyi yapan uzmanlardan destek almak çok önemli...Alev hanımdan destek almak ise muhteşem. Kendisine teşekkür ederim.
v....z
Öncelikle tedaviye başlamadan önce çok tedirgindim ve ne yapacağımı bilmiyordum ama Alev hocam ile konuşmaya başladıktan sonra oldukça rahatlayıp ve sorunumu dile getirerek terapiye başladık hocama çok teşekkür ederim
s....g
Alev hanım ile yaklaşık 8 ay çalışma fırsatım oldu. Kaygılarımla baş etme ve stres bozukluğu ile ilgili sürecimi başarılı bir şekilde yönetebilmem adına bana inanılmaz faydası dokundu. Bu süreçte bana destekleri gerçekten paha biçilemez. Kendisine destekleri için çok teşekkür ediyorum
Alev hanıma doktortakvimi aracılığıyla ulaştım. Kendisine başvuru sebebim yoğun depresyon yasamamdı. Hayatımdan ve her şeyden bıktıgım bir zamanda psikolojik destek almaya başladım. Kendisi çok profesyonel samimi ve ictendi. Hayata karşı bakış açımı degistirdi. Ruhsal problemlerim azaldı ve şu anda eskiye göre kendimi çok daha iyi hissediyorum. Kendisine minnettarım
ve...ı
Hayatımın zor ve stres yüklü dönemindeyken kendisiyle görüştüm ve hala da görüşüyorum. Çok kısa bir sürede güzel sonuçlar elde ettik. Çok başarılı bir psikolog. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.
p....m
Henüz 2 seans gitmeme rağmen gerçekten sorunlarıma yaklaşımı, anlattıklarımdan yaptığı çıkarımlar başarılıydı . Şimdiden iyi geldiğini ve sorunlarımı çözmeye yönelik umutlarımı artırdığını söyleyebilirim.
m....c
Seansların etkisini günden güne keşfedip bana olumlu sonuçlar olarak döndüğünü farkettiğimden beri çok daha huzurluyum. Alev hanıma çok teşekkür ederim , herkese tavsiye ederim.
Alev Geyik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alev Geyik, Psikoloji. Size Alev Geyik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Bilişsel Davranışçı Terapi.
Alev Geyik adresi nerede?Alev Geyik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başakşehir mahallesi kanuni sultan süleyman cd. birikim apt, D:no. 136/1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alev Geyik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alev Geyik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alev Geyik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alev Geyik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Alev Geyik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alev Geyik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alev Geyik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alev Geyik hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Alev Geyik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Alev Geyik hangi sigortaları kabul ediyor?Alev Geyik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu