Erzincan Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Başbağlar Mahallesi 1430. Sokak, Erzincan
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Serebrovasküler hastalığı geçirdim yaklaşık 17 gün yataklı tedavi gördüm. Branşında çok başarılı prf bilgisi mevcut çok başarılı teşekkürler Alev hanım sizi değerlendirmeye puan ve Yaldız’lar yetmez
K
ke...y
Telefon numarası doğrulandı
Ben Kemal Gürsoy, 35 yıldır çektiğim ayak ağrılarımın sebebini bulan doktoruma teşekkür ederim. Erzurum Araştırma Hastanesine Erzurum Şifa Hastanesine ve Erzincan'daki tüm hastanelere gittim fakat hepsi farklı teşhisler koydu hiçbirinin uyguladığı tedavi de başarılı olamadı. Doktoruma tekrar çok teşekkür ederim.
Alevtina Ersoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alevtina Ersoy, Nöroloji.
Alevtina Ersoy adresi nerede?Alevtina Ersoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başbağlar Mahallesi 1430. Sokak Erzincan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alevtina Ersoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alevtina Ersoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alevtina Ersoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alevtina Ersoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alevtina Ersoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alevtina Ersoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Alevtina Ersoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar