Lisans eğitimi süresince Acıbadem Sağlık Grubu ve Balıklı Rum Hastanesi’nde stajını yaparak klinik deneyim kazanmıştır. Bununla birlikte çeşitli özel kliniklerde staj yaparak, çeşitli terapi ekolleri ve her yaş grubundan danışanın terapötik süreçlerini inceleyerek deneyim kazanma imkanı elde etmiştir. Yüksek lisans eğitim programına dahil olarak Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi almış ve süpervizyon altında, yetişkinlerle Bilişsel Davranışçı Terapi yönelimli psikoterapi yapmıştır. Boğaziçi Ruh Sağlığı Derneği’nden Şema Terapi Eğitimi’ni tamamlamıştır.
Çocuk Merkezli Oyun Terapisi Eğitimi’ni, Oyun Terapileri Derneği bünyesinde, Dr. Birgül Emiroğlu Bakay eğitmenliğinde tamamlamıştır. Çocukların gelişimlerini değerlendirmek için kullanılan objektif testlerden olan; Ankara Gelişim Tarama Envanteri (AGTE), Bender Gestalt Görsel Motor Algı Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Gesell Gelişim Figürleri Testi, Porteus Labirentleri Testi, Kent EGY Testi, Frankfurter Dikkat/ Konsantrasyon Testi, Peabody Resim Kelime Testi ve Goodenough- Harris Bir İnsan Çiz Testi eğitimlerini Ev Okulu Derneği’nden almıştır. Rorschach ve Tematik Algı Testi Eğitimi’ni, Rorschach ve Projektif Testler Derneği bünyesinde, Ayşe Elif Yavuz Sever eğitmenliğinde tamamlamıştır.
Güncel olarak klinik alanda çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışmalarını sürdürmektedir.
Bakırköy- İstanbul
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Nöropsikolojik Testler
Nişantaşı
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikolojik Sağlamlık Programı
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Şema Terapi
Görüşler içerisinde ara
Kendisine uzun süredir yaşadığım panik atak problemim için başvurmuştum. Evden çıkmaya korkar hale gelmiştim. Terapi bana çok iyi geldi. Aleyna hanımla olan terapi sürecimde birçok problemimi çözüme ulaştırdık. Sürecimiz hala devam ediyor, bu yola birlikte başladığımız için çok memnunum.
em....
Kendisiyle Kumar bagımlılıgin için gorüstüm ve Kumar bağımlılığımı yenmemi sağladı
mi...y
Kendileriyle yoğun panik ataklarımın ve kaygılarımın arttığı dönemde yollarımız kesişti uzun yıllardır yaşam kalitemin ne kadar düştüğünü anlamamı sağladı uzun soluklu bir yoldayız ama kendimi ilk defa bu kadar güvende hissediyorum.
en....
4 ay gibi kısa bir zamanda farkındalığım arttı, kaygılarım ve negatif düşüncelerim azaldı, bakış açımı değiştirdi, travmalarımı bulduk ve büyük ölçüde aştım, bana ve aileme olumlu yönde etkileri oldu. Daha ilk görüşmede doğru teşhisi koymada ve devamında benim için en doğru ve etkili tedaviyi uygulamada özellikle başarılı olduğunu belirtmem gerekir.Pozitif anlamda gelişme kaydettiğimi kendimde gözlemleyebiliyorum ve çevremdeki insanlardan da bu yönde çokça geri bildirim alıyorum.
d....a
Son derece naif ,uyumlu ,ılımlı ,anlayışlı ,yol gösterici…O kadar iyi geldiniz ki bana…İyi ki karşılaştık,iyi ki tanıdım sizi….İyi ki
le...
Üniversite öğrencisi kizimin kaygilari nedeni ile gitmiştik. Çok iyi iletişim kurdular.İyi ki tercih etmişim. Bende tavsiye ediyorum
hü...a
Ergenlik döneminde ki oğlum için çok faydalı seanslar yaptık
ra...e
Zorlu bir ameliyat sonrası yaşadığım depresyon sürecinde yollarımız kesişti Aleyna Hanım’la. Daha sağlıklı daha zinde ve neyle nasıl baş edeceğimi bilen bir kişilik inşaa ettiysem oda Aleyna hanım sayesindedir. Sorduğu tek soruda kafanızdaki taşları yerine oturtabiliyor. Çok iyi bir psikolog. Hayat yolculuğumda bana eşlik ettiği için çok memnunum.
ba...u
5 yaşındaki oğlumun okula alışma sürecinde kendisinden destek almıştık bu süreci kolay atlatmamamiza çok büyük katkıları oldu tavsiye ederim
bu...u
Ergen çocuğum için Aleyna hanımdan seans aldık sınava hazırlanma sürecinde yaşadığımız problemlerle ilgili çok destek oldu ilgiliydi tavsiye ederim
Aleyna Acar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aleyna Acar, Psikoloji. Size Aleyna Acar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi.
Aleyna Acar adresi nerede?Aleyna Acar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aleyna Acar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aleyna Acar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aleyna Acar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aleyna Acar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aleyna Acar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aleyna Acar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aleyna Acar hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Aleyna Acar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aleyna Acar hangi sigortaları kabul ediyor?Aleyna Acar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Psikologlar
İstanbul bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Psikologlar
İstanbul bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Psikologlar
İstanbul bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Psikologlar
İstanbul bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar