Ergoterapi Randevusu
Dans ve Hareket Terapisi
DIR Floortime
Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi
Papatyalar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Otizme Erken Müdahale
Pediatrik Rehabilitasyon
Psikiyatrik Rehabilitasyon
Papatyalar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Lisans hayatım boyunca farklı kurumlarda staj yapma imkanı buldum. Özellikle pediatrik rehabilitasyon ve kognitif rehabilitasyon anlamında Türkiyedeki iyi kurumlarda staj yapma imkanı bulabildim. Lisanans sürecimde Tübitak tarafından desteklenen “Okul Çağındaki Unilateral Serebral Palsili Çocuklarda 3D Yazıcılar Kullanarak Yapılan Adaptif Cihazların Kişinin Günlük Yaşam, Okul ve Beslenme Aktiviteleri Üzerindeki Etkisi” adlı bir projeye imza attım. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesinde Çocuk Gelişimi bölümünü ve Anadolu Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümünü okumaktayım. Akademik hayatım boyunca kendimi geliştirmek için sayısız sempozyum, seminer ve sertifika programlarına katılım sağladım. Lisansımı tamamladıktan sonra 2022 ekim ve aralık ayları boyunca Belçikanın Brüksel şehrinde Terranavova Gündüz Bakım Evinde staj yaptım. Sonrasında ülkeme dönüp çalışmalarıma başladım. şuan İstanbul Medipol Üniversitesinde ve Papatyalar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde aktif danışanlar almaktayım.
m....)
Aleyna Hanım'dan çok memnunuz. Çok güzel yol katettik. Temmuz ayından bu yana çocuğum için görüşme sağlıyoruz ve devam etmek istiyorum. Gözle görülür derecede değişim var. Hareketi fazlaydı azaldı. Bizi anlaması, tepkileri her anlamda büyük değişiklikleri fark ettik. Sanırım yavaş yavaş kontrol seanslarına döneceğiz. Kendisini bırakmayı düşünmüyoruz arada da olsa mutlaka yanına gitmek istiyoruz.
y....)
Aleyna Hanım'dan çok çok memnunuz. İlk başladığımız dönemde çocuğum için açıkçası çok uzun zaman sonra olumlu sonuçlar alabileceğimizi düşünüyordum ama kısa sürede olumlu sonuç aldık. Çocuğum uyum sağlamayan, söz dinlemeyen bir çocuktu ama şimdi gayet olumlu sonuçlar alabildik. Aleyna Hanım istediğini yaptırabilen bir hoca. Biz çok söz geçiremesek bile kendisini gördüğü zaman gayet yumuşak, güler yüzlü, sözünü dinleyen bir çocuk oluyor. Biz olumlu sonuçlar aldık. Devam ediyoruz edeceğiz de. Genel olarak çok memnunuz inşallah öyle devam eder.
y.....
4 yaşındaki oğlum psikiyatristimizin söylemesi üzerine ihtiyaç duyduğu ergoterapi için aleyna hoca ile yaklaşık 8 ay çalıştık. Ve artık mezun olduk. Hocamızın sürece katkısı muhteşem oldu. Son derece ilgili, işine hakim, bütün detayları gören ve her zaman saat farketmeden ulaşabileceğiniz iyi yönlendiren bir Ergoterapist. Çocuk sevgisini ve profesyonelliğini gözlerinden görebilirsiniz. Gönül rahatlığı ile kendisini tavsiye ederim. İyi ki tanıştık sizlerle aleyna Hocam.
a....a
Aleyna hocayı bulmamız doktor takvimi üzerinden olmuştu ve iyiki de kendisiyle yollarımız kesişmiş. Oğlumda gelişim geriliği tanısı konulmuştu, ince ve kaba motor duyu bütünleme, motorsal planlama becerilerinden desteklenmesi gerektiğini öğrenmiştik ve bu süreçte kendisi ile çalışmaya başladıktan kısa süre sonra fark edilir şekilde ilerleme kaydettik. Aleyna hanımın ilgisi ve işine.olan sevgisi ve gerçekten bir çocuğun hayatına dokunduğunu farkında olmasının bilinciyle bize ve oğlumuza çok iyi geldi , oğlumla aramızdaki o cozemedigim iletişim eksikliğini onun yönlendirmeleriyle atlattık Hem sosyal hem fiziksel anlamda çok iyi yol aldık ve yasitlarini yakaladı. Kendisini herkese tavsiye ederim
s....ç
Biz Aleyna Hanım'dan çok memnunuz, çok özverili.Çocuklar için elinden gelenin en iyisini yapmak için herşeyi yapıyor.Oğlum normalde dengesini sağlayamayan, farkındalığı olmayan bir çocuktu.Aleyna Hanım'la çalıştıktan sonra inanılmaz korkusuz, kendine özgüveni olan bir çocuk oldu.Ufacık bir yere çıkabilen, dengesini sağlayan bir çocuk oldu. Yalnız başına da rahatça her yere tırmanıyor. Aleyna Hanım'dan destek almaya devam ediyoruz.Oğlumuz ilkokula da başladı, ne yapmamız gerektiğiyle ilgili sürekli düzenli görüşüyoruz.Bilgiler veriyor.Her seanstan sonra yaptığı bütün herşeyi anlatıyor.İstediğim zaman aklımda soru işareti olduğunda arıyorum.Seansı varsa bile mutlaka bana dönüş yapıp sıkıntımı halletmeye çalışır.Oğlum sürekli kendisinin ismini söylüyor. Aleyna Hanım'ı özlediğini söylüyor.İnanılmaz bir bağ var.Gözüm kapalı herkese kendisini öneriyorum.
ma...k
Ben kendisinden son derece memnunum oğlumla olan ilgisi alakası beni seanslar da alıp birebir her şeyi tane tane anlatması,hepsi kesinlikle son derece profesyonel ve işinin tam anlamıyla başarıyla yapan bir danışman yaklaşık 3 aydır her hafta gidiyorum kesinlikle oğlum da çok fazlasıyla değişti anne baba olarak kendimizinde bilmemiz gereken konularda yeterince uyardı ben de eğitimciyim onun söylediği her şeye uyuyorum ve herkese tavsiye ederim.
i̇....
Psikoloğumuzun önerisi ile ocak ayında tanıştık Aleyna hanımla. Duyu bütünleme bozukluğu sebebiyle terapiye başladık ve çok geçmeden faydasını görmeye başladık. Aleyna hanım işinde uzman, çok ilgili, samimi, içten, sevecen, güler yüzlü, tatlı dilli ve en önemlisi o yaştaki bebeklere/çocuklara nasıl yaklaşacağını çok iyi biliyor, kendini sevdiriyor. Ailecek çok seviyoruz. Ayrıca aklınıza takılan her türlü soruyu hiç çekinmeden 7/24 sorabilirsiniz. Bizim tüm endişelerimiz onun sayesinde bitti. Sağ olsun bizim büyük destekçimiz. Daha yolumuz bitmedi belki ama daha iyi olacağımıza şüphem yok. İyi ki varsınız kızımın Aleyna ablası
f....m
Psikiyatristimizin yönlendirmesiyle tanıştık kendisiyle. Oğlumda dikkat eksikliği ve hiperaktivite var. 4. Sınıfa gidiyor, ders çalışmakta zorlanmasını, sınıfta sürekli ayağa kalmasını geçtik, evin içinde bile zorlanır olduk. Sürekli hareket halindeydi ders çalışmak, ödev yapmak mümkün bile değildi zaten. Aleyna hanımla terapilere başladıktan sonra oğlumu daha iyi anlamaya başladım, aslında bunları isteyerek yapmadığını, altında başka problemlerin olduğunu. Terapi süreci kesinlikle sabır ve ciddi emek gerekirse de şuan geldiğimiz nokta o kadar inanılmaz ki bizim için. Hareketliliği devam etse de kendisini yere ve zamana göre ayarlayabiliyor artık. Odaklanması, oyun süremiz bile inanılmaz arttı. Sınıfta aniden ayağa kalkıp gezmeleri tamamen bitti. En başında karamsarlıkla çok umudumuz olmasa da şuan inanamıyoruz geldiğimiz duruma oğlumdaki gelişimden çok ama çok memnunuz. Daha çok yolumuz var tabiki ama bu zamana kadar aleyna hanımın gösterdiği emek ve ilgi için çok teşekkür ediyoruz.
ş.....
Çok memnun kaldım,çok ilgiliydi,oğluma karşı ilgisi çoktu.Biz tavsiye üzerine gittik.Oğlumda sağ sol kavramı yoktu.Bir de yürümeden denge olayı ve okuma yazmadaki problemi çıktı; Aleyna Hanım onu giderdi.Ritmik olarak ayları,mevsimleri söyleyemiyordu, onları düzeltti.El kol koordinasyonunu sağladı.Baya bir çalışma yaptılar, neticesinde oğlum arkadaş ortamındaki ilişkilerini düzeltti.Biz çok faydasını gördük.Daha fazla gitmesini istedik fakat Aleyna Hanım bir teste tabi tuttu ve yeterli olduğunu söyledi.Disleksi problemimiz vardı, bunda da faydası oldu,kalem tutmasını dahi toparladı.Yaklaşık 15 gün oldu, Aleyna Hanım'la tekrardan karşılaştıklarında hala çok ilgili,oğlumun hala gelişimini kontrol ediyor; biz çok memnunuz.Biz Aleyna Hanım'ı herkese tavsiye edebiliriz.Çocukların dilinden de anlıyor,oğlumun sıkıldığı anlarda tekrardan derse çevirebiliyor, çok sağlıklı sonuçlar aldık.
Yaklaşık 3 ay önce oğlumun yeme sorunlarından dolayı aleyna hanımdan değerlendirme seansi almıştık.Her seans sonrası detaylı açıklamaları ve çocuklara olan sevecan, ilgili yaklaşımı aynı zamanda alanına hakim oluşu sebebiyle yolumuz çok uzak olsada devam etme kararı vermiştik.İyi ki aleyna hanimla terapiye devam etmişiz gerçekten çok kısa sürede terapinin etkisini görmeye başladık.Ergoterapi konusunda gercekten iyi bir terapist arıyorsanız gözünüz kapalı güvenebileceğiniz aklınızda soru işareti bırakmayacak bir terapist.Desteklerinden dolayı kendisine çok teşekkürler
Aleyna Bendeş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aleyna Bendeş, Ergoterapi. Size Aleyna Bendeş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Nörolojik Rehabilitasyon, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Ergoterapi, Pediatrik Rehabilitasyon, El Rehabilitasyonu, Normal Randevu, Ergoterapi Randevusu, Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi, Kognitif Rehabilitasyon, Mesleki Rehabilitasyon.
Aleyna Bendeş adresi nerede?Aleyna Bendeş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emek, Ahmet Rasim Cd. no :52 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aleyna Bendeş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aleyna Bendeş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aleyna Bendeş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aleyna Bendeş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Aleyna Bendeş hangi dilleri konuşuyor?Aleyna Bendeş ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aleyna Bendeş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aleyna Bendeş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aleyna Bendeş hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Aleyna Bendeş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.