Diyetisyen Randevusu
Zayıflama Programı
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
e....g
Çok yardımcı oluyor. Ne sorarsam sorayım hemen cevap alabiliyorum. Tüp mide ameliyatı oldum, kilo vermeye başladım. Sevip sevmediğim gıdalara göre liste hazırlıyor. İlgili, alakalı ve tatlı bir uzman. Çok memnunum kendisinden.
b....ç
Tüm mide ameliyatı olduğum doktorum yönlendirdi. 3 aydır gidiyorum. Çok keyifli bir uzman, aşırı ilgili. Gecenin üçünde bile yazsam bana yardımcı oluyor, aşırı yapıcı ve güler yüzlü. Çok memnunum kendisinden. Mükemmel bir kadın.
b....a
Enerji dolu bir uzman. Tüp mide ameliyatından sonra sağlıklı beslenmek için gittim. Kilo vermeye başladım. Beraber konuşarak diyet listesini hazırlıyoruz. Danışanını motive ediyor. Ben kendisinden memnunum.
b....a
Ameliyat oldum, sağlıklı yaşam için başvurdum. Çok ilgili bir uzman. Sürecim güzel geçiyor, yaşam tarzıma göre program hazırlıyor. Aleyna Hanım çok iyi bir uzman. Hiçbir sorun yaşamıyorum. Her şeyi detaylı anlatıyor. Telefon üzerinden de görüşebiliyoruz, hemen yönlendiriyor.
h....d
Kilo vermek için başvurdum, tüp mide ameliyatı oldum. Doktorumun referansıyla gittim. Çok memnunum, kendisinden ilgili bir uzman. Hiçbir sorumu cevapsız bırakmıyor. Liste hazırlıyor, ben de uyguluyorum. Sürekli iletişim halindeyiz.
m....a
Tüm mide ameliyatı olduğum doktorumun referansı ile kendisine başvurdum. Çok memnunum kendisinden. Zayıflamaya başladım 3 aydır beraberiz. Ameliyat durumuma göre program hazırlıyor, bende verdiği listeye uyuyorum. Çok tatlı dilli, güler yüzlü bir uzman. Her soruma cevap alabiliyorum. Ne zaman yazsam beni yanıtsız bırakmıyor.
s...
Tüp mide ameliyatı oldum, doktorumun referansıyla Aleyna Hanım'la tanıştık. Ameliyat sonrası sağlıklı beslenme sürecinde başvurdum. Güler yüzlü, tatlı dilli, her şeyi anlayana kadar anlatan bir diyetisyen, çok memnunum. İyi ki yollarımız kesişmiş.
c....e
Kilo vermek için gittim. Tavsiye üzerine başvurdum. Tipe mide ameliyatı oldum. 6 ay oldu başlayalı. Diyet listesini kendisi hazırlıyor. Aleyna Hanım'a her zaman ulaşabiliyorum. Soru sorduğumda hemen cevap veriyor. Aleyna Hanım gerçekten çok iyi bir uzman. Kaçamak yaptığım zaman moralimi bozmuyor, nasıl toparlarım diye yardımcı oluyor. Memnunum kendisinden.
g....k
Kilo vermek için başvurdum. Tüp mide ameliyatı oldum. Doktorumun sayesinde tanıştık. Sürecim çok güzel geçiyor. 2 ay oldu başlayalı 20 kilo verdim. Ne zaman mesaj atsam bir şey danışacak olsam hemen cevap veriyor. Destek olması da çok iyi. Yaklaşımı, enerjisi, güler yüzlülüğü o kadar rahatlatıyor ki insanı sanki uzun bir dönem hayatımda varmış gibi hissediyorum. Çok seviyorum kendisini.
f....̇
Kilo vermek için başvurdum. Doktor yönlendirmesiyle kendisine gittim. 3 ay oldu gideli. 23 kilo verdim. Diyet listesini bana göre hazırlıyor. Aleyna Hanım'dan çok memnunum. Soru sorduğumda hemen geri dönüyor. Beni çok iyi motive ediyor.
Aleyna Nur Eraslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aleyna Nur Eraslan, Diyetisyen. Size Aleyna Nur Eraslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Parenteral Beslenme, Zayıflama, Zayıflama Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme.
Aleyna Nur Eraslan adresi nerede?Aleyna Nur Eraslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeniköy Merkez Mah. Teknopark Cd. No:13 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aleyna Nur Eraslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aleyna Nur Eraslan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aleyna Nur Eraslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aleyna Nur Eraslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aleyna Nur Eraslan hangi dilleri konuşuyor?Aleyna Nur Eraslan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Aleyna Nur Eraslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aleyna Nur Eraslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aleyna Nur Eraslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 62 hasta / danışan, Aleyna Nur Eraslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aleyna Nur Eraslan hangi sigortaları kabul ediyor?Aleyna Nur Eraslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler