Biliyorum, bir psikolog ile görüşme fikri ilk başlarda zor gelebiliyor. Hayatımızda istemediğimiz bir döngüdeyken, yeni yollar denemek kolay olmayabiliyor. Ancak şunu sana söyleyebilirim ki, yalnız değilsin. Eğer sen istersen, ben burada sana yardımcı olmaya hazır olacağım.
Aile İçi İletişim Sorunları
Yas Terapisi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
h...
Aleyna Hocam'a çevremdeki birinin tavsiyesi üzerine ulaştım. Eşimle yaşadığımız cinsel ve iletişimsel problemler nedeniyle başvurdum. Seanslardan çok fayda gördük eşimle, başta eşim çok ön yargılıydı çift terapisine ama Aleyna Hocam'ın yardımıyla seanslara gönüllü olarak gelmeye başladı benimle birlikte. Kesinlikle tavsiye ederim, gülen yüzü ve desteği bizim için çok iyiydi.
y.....
Tam bir ergen psikoloğu. Çocuğumun hayat koçu. Aleyna hanım çocukla iletişimi çok güzel.
d....b
aleyna hanıma kızım için basvurmustum iyiki karsımıza cıkmış üçüncü terapimiz kızım kısa süre olmasına ragmen cok yol kat etti ilgi alakası samimiyeti ve güler yüzü hayran kaldık
g.....
Aleyna hanım çok tatlı ve güler yüzlü, anlayışlı ve ayrıntılara dikkat eden işinde iyi bir psikolog. Ona gideli 2 seans olmasına rağmen kendimi şimdiden daha iyi hissediyorum, teşekkür ediyorum kendisine.
e....k
İçeri girdiğiniz vakit kocaman bir gülüş, sıcacık ve samimi bir ortam ile karşılanıyorsunuz.ilk bir iki seans nasıl olacak nasıl düşüncesiyle biraz kasılıyordum ama tanıdıkça ve konuştukça çok rahatladım,Aleyna hanımla konuşurken karşımda yıllardır tanıdığım bir arkadaşım,dostumla dertleşir gibi hissettim hep, bunun rahatlıyla içimdeki herşeyi rahatça konuşabildim,derdimi,sıkıntımı çok rahat paylaştım. Aleyna hanım bana çok güzel bir yol gösterici oldu. Seanslara başlamadan önce kendime çok fazla inanmazdım, “yapamam” kelimesi dilimden hiç eksilmez hatta yaşam tarzım haline dönüşmüştü. Ama şimdi birçok şeyi yapabileceğime inanıyorum ve kendimi daha çok seviyorum kendime daha çok güveniyorum. Önceden konuşmaktan çok çekinirdim bi çok ortamda sessiz kalmayı tercih ederdim, kendime yapılan haksızlıklara dahi ses çıkarmazdım ama şimdi öyle değil artık susmuyorum. Benim ne istediğim, benim ne hissettiğim çok daha önemli.
Hasta
Aleyna Hanımla her konu hakkında çok rahatlıkla konuşabilirsiniz. Enerjisi yüksek pozitif bir insan ve aynı zamanda sizin kendinizi keşfetmeniz için çok doğru bir adres ,iyi bir rehber :) Kısa zamanda hem kendimi tanımam açısından iyi bir yol kat ettik hem de arka plana attığım sorunlarımla yüzleşmeme yardımcı oldu . Tüm süreçlerde yanınızda olduğunu hissediyorsunuz . İyi ki yolum kesişmiş :)
em...ç
Aleyna Hanım ile seanslarımizda zamanın nasıl geçtiğini anlamiyoruz gercekten. O kadar güzel ve akıcı oluyor ki seanslarımiz bir sonraki randevuyu iple çekiyoruz. Tedavi surecimiz her geçen gün daha iyiye gidiyor.kendimizi tanimamiza yardimci oluyor. Herşey için çok teşekkur ederiz. Bir kere bile bitsede gitsek demedim. Iyiki varsiniz
Aleyna Hanım çok ilgili davrandı. Mesleğinde ki başarısı konuşmalarından ve yorumlarından belliydi. Anlattıklarıma karşı yaklaşımı ve süreç ile ilgili açık anlaşılır oluşu kendimi güvende hissetmemi sağladı. Bir önceki psikolog deneyimlerimde güven oluşmadığı için devam edememiştim. Bu yüzden kendisiyle ilgili yorum yapmak istedim.
b....ş
Görüşmeye gittiğimde bir sonraki görüşme tarihini dört gözle bekliyorum. Güler yüzüyle, tatlı diliyle ve kendimi tanımamı sağlayan önerileriyle içimi aydınlatan bir psikolog. Ayrıca sadece içimi aydınlatmasıyla kalmayıp kendi değerimi ögrenmemi saglamasıyla da geleceğimi aydınlattı diyebilirim. İyi ki yolumuz kesişti Aleyna hanımla. Her şey için teşekkürler
n....k
Oğlumun yaşadığı takıntılar yüzünden terapiye gitmesi gerektiğini düşünüyorduk, kendisine çevremizdekilerin önerisi ile başvurduk. Takıntıları büyük oranda azaldı. Şuan hem takıntılar hemde sınav stresi, kaygısı ile ilgili görüşmeler yapıyorlar. Aleyna hocam her şey için teşekkür ederim.
Aleyna Okutgen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aleyna Okutgen, Psikoloji. Size Aleyna Okutgen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi.
Aleyna Okutgen adresi nerede?Aleyna Okutgen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi 144. Sokak No:33 Albayrak Sitesi Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aleyna Okutgen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aleyna Okutgen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aleyna Okutgen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aleyna Okutgen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aleyna Okutgen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aleyna Okutgen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aleyna Okutgen hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Aleyna Okutgen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aleyna Okutgen hangi sigortaları kabul ediyor?Aleyna Okutgen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.