mi...r
Ben ahmet. Bugun hocamla tanistim.bu derece karsilanacagimi kesinlikle ummuyordum mukemmel bir doktor yardimlari bizi aydinlattigi icin. Tesekkurlerimi sunar yolunun daha yukseklere ulasmasi dilegiyle tesekkurlerimi sunarim
e...
dr ahmet beyin merhametinden , hastalara olan yakın ilgi ve alakasından bilgisinden titizliğinden çok memnun kaldım ..geleceğin aranan en iyi doktorlarından olacağına eminim.. teşekkürler ellerinize sağlık...
Ali Ahmet Arıkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Ahmet Arıkan, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Ali Ahmet Arıkan adresi nerede?Ali Ahmet Arıkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski İstanbul Yolu Umuttepe İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Ahmet Arıkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Ahmet Arıkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Ahmet Arıkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Ahmet Arıkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Ahmet Arıkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Ahmet Arıkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ali Ahmet Arıkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmit bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmit bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları