İstinye Üniversitesi Liv Hospital - Bahçeşehir
Aşık Veysel Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:1, Esenyurt

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: İstinye Üniversitesi Liv Hospital - Bahçeşehir Diğer

7 aylık oğluma doktor ararken tanıştık Ali hocayla. 2 ayda 5. Doktorumuzdu. İletişimi güçlü, ilgili, bilgili.. her ay düzenli takibe gidiyoruz. Defalarca aynı soruları sormamıza rağmen bıkmadan usanmadan aynı şeyleri ilk defa duymuş gibi anlatıyor. Bizi çok iyi yönlendiriyor. Detaylı muayenesi ile her ay içimiz çok rahat evimize gidiyoruz. Bazı doktorlar gibi en ufak şeyde ilaca yönelmiyor. İyi ki karşımıza çıkmış. Mesleğini hakkıyla yapan çok iyi bir doktor

Konum: İstinye Üniversitesi Liv Hospital - Bahçeşehir Diğer

Ali bey, 2 buçuk yıldır oğlumuz Mertin takibini yapıyor. Kendisinden çok memnunuz. Bazen aynı soruları defalarca sormuş olsak bile en ufak rahatsız edici tavrı olmadı, her seferinde ilk kez duymuş gibi açıklayıcı sabırlı bir duruşu var. Her şeyden önce ebeveynlerin kaygılarını iyi anladığını düşünüyorum. Mesai saatleri dışında bile sorularımıza cevap verdiği olmuştur. Çocuğumuzun havale geçmişi var ve bu durum bizde travmaya dönüştü diyebilirim. Kaygılı duruşumuzu en anlayışla karşılayan insan kendisi. Yakın çevremizin bile çocuk bu olur diye gösterdiği tavrı kendisi bizim gibi yüzlerce örnek görmüşse bile hiç basite indirgemiyor. Hep yanımızda hep destek. Gerçekten kendisini çok seviyoruz, yorumlarına yol göstermesine çok güveniyoruz. Ali hoca ve onun gibi doktorlar iyi ki var. Yaptığı iş çok kıymetli, değerinin bilinmesi dileğiyle

Profili düzenle veya yönet