Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli
gö....
Çocuğunuzu güvenle götürebileceğiniz size hastalığınızı en ince ayrıntısına kadar anlatan,bilgilendirip, eğiten insana değer veren harika bir doktor. Tanıdığım tanımadığım herkese her zaman güvenle tavsiye etmişimdir. Allah Ali Hocam gibi doktorları başımızdan eksik etmesin
ra...r
kızım küçükken sürekli hasta oluyordu götürmediğim doktor kalmadı ama torbalarca ilaç kullandım ama nafile bana sayın hocamı tavsiye ettiler önce ALLAH sonra hocam sayesinde kızım sağlığına kavuştu ALLAH sayın hocamdan razı olsun ve kızım şimdi lisede gayet sağlıklı bir şekilde öğrenim görmektedir.
ce...r
Kucuklugumden beri tedavi oluyorum uzun zamandir gitmedim yakin zamanda ziyaret edecegim
al...t
Oglum dogdugunda Mersin de rahatsızlandıgında bırsuru cocuk doktoruna goturdum fakat dogru tedavıler her zaman bulamadım.Ali Bey le tanıstıktan sonra oglumu hep guvende hıssettım. Benim için Ali Bey BOSH markasının dedıgı gıbı once GUVEN. Oglumu her goturdugumde dogru tedavı uygulandıgını gordum.Kendisinden Allah razı olsun
Ali Anarat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Anarat, Çocuk Nefrolojisi.
Ali Anarat adresi nerede?Ali Anarat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul Şişli
- Vedat Günyol Cd. No:30 Küçükbakkalköy Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Anarat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Anarat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Anarat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Anarat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Anarat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Anarat hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ali Anarat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Nefrolojisi Uzmanları
Kadıköy Çocuk Nefrolojisi Uzmanları