Gaziantep Yolu 14. Km. Karacasu Mevkii, Kahramanmaraş
a....s
Önce Allah'a sonra Ali beye ve ekibine emanet ettiğimiz babamız cok şükür bypass ameliyati guzel gecti ve taburcu olduk.. O kadar ilgili ve işinin ehlî bi doktor bulduğumuz için çok şanslıyız..teşekkürler hersey için...
me....
Babam 55yaşında kalp krizi ataklarını umursamamıştı son krizi baya etkili bir darbe gibi olmuştu.acil olarak yoğun bakıma alındı ve 4anjıo geçirdi doktorlar kalp damarlarında %80 tıkanıklık olduğunu ve ameliyatın çok riskli olduğunu söylediler.biz Ali beye güvendik.ve babam ameliyatını oldu sağlığı yerinde.ali beye ve yardımcı ekibine minnettarız.işinde usta ve bunun yanında ilgili,güler yüzlü,yapacağı her işlem hakkında size Bilgi veriyor.o gün bu gündür herkese tavsiye edebileceğim bir doktor
mi...r
Kendisi hastasina cok guven veren bir hekim insallah annemi onun guvenli ellerine emanet ediyoruz eminim butun hekimlerimiz bizler icin caba gosteriyorlar onlarin meslekleri cok kutsaldir.ne mutluki rabbim bu lutfu her kula sunmaz.rabbim eksik etmesin.basarilarinin devamini diliyorum en iyi yerlerde olmasi dilegiyle ,guvenle herkese tavsiye ediyorum.saglikli gunler...
hü...ı
kahramanmaraşımızda böyle başarılı ve doktorumuzun olması gurur vericidir kendisine babamın amalıyatında göstermiş olduğu ilgi için teşekkür ediyorum
Ali Arıkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Arıkan, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Ali Arıkan adresi nerede?Ali Arıkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziantep Yolu 14. Km. Karacasu Mevkii Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Arıkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Arıkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Arıkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Arıkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Arıkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Arıkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ali Arıkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kahramanmaraş Mide Hastalıkları
Kahramanmaraş Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Kahramanmaraş İdrar Yolu Enfeksiyonu
Kahramanmaraş Tiroid Hastalıkları
Kahramanmaraş Üriner Enfeksiyon
Kahramanmaraş Aort Kapağı Hastalıkları
Kahramanmaraş Safra Kesesi Taşları
Kahramanmaraş Adipsi (Susama Yokluğu)