Üyelikler:
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Galeri
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Görüşler içerisinde ara
Ben iş kazası geçirdim kolum tezgah ta sıkıştı ve ön kol kırığı ve her üç sinirim koptu daha önce başka yerde 5 ameliyat geçirdim fazla fayda görmedim ama Ali Aydoğdu Hocam sayesinde daha iki ameliyat yaptı bacağımdan sinir aldı koluma ekledi his yoktu önce ve bilekten burkulma olmuyor du Ali Aydoğdu Hocam sayesinde her ikisi de oldu kendisi mesleğinde çok başarılı en son bir ameliyatım kaldı oda parmak burkulması ve tendon transferi oda olursa bitiyor inşallah Ali Aydoğdu Hocam kademe kademe ilerlemesi gerek dedi ve sabırla Allahın izniyle inşallah bitecek Ali Hocam dan Allah razı olsun mesleğinde başarılar diliyorum
ne...
Ali hocamı 1.5 yaşındaki kızım Demet'in elinin kesilmesiyle tanıdık. Kızımın eli cam bardakla çok büyük derecede kesildi. Damarlar, sinirler ,tendonlar hepsi kesilmiş ve kopmuş durumdaydı. Ali hocamın beş buçuk saatlik ameliyatıyla hepsi dikildi. Sonrasında bize gösterdiği ilgi ve kızımı yakından takip edişi her kontrolüne gittiğimizde bizimle olan iletişimi çok güzeldi. Bizi yönlendirmesi her şeyiyle muhteşem bir doktor. Kızımın elinin sağlığını önce Allah'a sonra Ali hocama borçluyum. Allah ondan bin kere razı olsun. Gözünüz kapalı Ali hocama ameliyat olabilirsiniz. Ona bu yorumu yapmayı borç bilirim.
gü...ç
Benim oğlum 16.08.2022 tarihinde iş kazası geçirdi. Mobilyacıda çalışırken elini planyaya kaptırdı.baya ağır hasarlı parçalı parmak kopması,sinir kesilmesi ve tendon kopması ile sonuçlanan bir kazaydı.Allahım sonsuz razı olsun Ali beyden nevşehirden sevkini istedi ve o ele rağmen 11 saat süren ameliyat yaptı.ameliyat sonrası kopan parmakta dolaşım olmadı ve aynı günün ilerliyen saatlerinde 3 4 saat süren o parmağa yapılan ikinci ameliyat la parmağı kurtardı çok şükür.öncr allahın yardımıyla sonra da Ali beyin işine gösterdiği özen sayesinde oğlumun eli o derece ağır hasara rağmen iyiye doğru gidecek inşallah.Her zaman duamdır Ali beye Allah ayağına taş değdirmesin dünya durdukça dursun böyle iyi insanlar.inanın doktorluğunun yanında insanlığı ile de bizi kendine hayran bıraktı.Rabbim sizden razı olsun sağlıklı huzurlu ömürleriniz olsun Ali Aydoğdu hocam
ad...y
Menisküs ameliyatı oldum.Daha önce gittiğim iki doktor on çapraz bağ kopukluğunu bu bulamamıştı.Ali bey tam teşhisi koydu.Meniskus ameliyatı sırasında da görüldü. İlgili ve bilgili bir doktor. Teşekkürler
ba...u
Operasyonal faaliyet esnasında helikopterden sert iniş yapmam sonucunda çapraz bağlarım kopmuştu. Ameliyat olmam gerekti eski sağlığıma kavuşamamaktan çekiniyordum Allâhtan Ali bey gibi işinin uzmanı ve hasta psikolojisinden anlayan biri ile tanıştım ve tedavimi oldum şimdi eski sağlığıma kavuştum. Her türlü yardımınız için teşekkür ediyorum iyi ki varsınız, başarılarınızın devamını diliyorum
gü...k
Güngör ATAK Geçirdiğim Kaza sonucu Sağ ayağımdaki kırık ameliyatını çok başarılı bir şekilde ameliyat ederek beni tekrar eski sağlıma kavuşturan ve samimi içten davranışlarıyla bir doktordan çok en yakının gibi hissettiren Opr. Dr. Ali AYDOĞDU Hocamı Kutluyor Başarılarının Devamını Diliyorum İyi ki varsın
me...r
Geçirdiğim trafik kazası sonrası sağ omuz çıkığım ve üst kemik kırığımın kontrolü maksadı ile gittim. Kontrol sonrası tedavimin bitişinde bana kolumun tekrar eskisi gibi hareket edebilmesi için yapmam gereken hareketleri dahi göstererek ilgilendiği için çok teşekkürler. Çorumlular çok şanslı böyle iyi bir doktora sahip oldukları için.
mi...r
tavsiye üzerine gittim sağ dizimde ağrım vardı verdiği ilaçla bayağı rahatladım teşekürler hocam.tavsiye sırası bende ortapedi hastalarına tavsiye ederim.
bo...n
tavsiye üzerine gittim verdiği ilaçlarla çok rahatladım kendisine teşekür ederim.bende dostlarıma ve soranlara tavsiye edeceğim.
sa...k
hocamdan Allah razı olsun oglumun gecirdigi trafik kazası sonrası tanıstık hem bir hekim olarak mukemmel bir hekim hemde insanlara karsı davranış biçimi çok sıcak saygılarımla
Ali Aydoğdu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Aydoğdu, Ortopedi Ve Travmatoloji, El Cerrahisi. Size Ali Aydoğdu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Normal Randevu.
Ali Aydoğdu adresi nerede?Ali Aydoğdu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Seyrantepe, Abdulkadir Konukoğlu Cd No:1 Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Aydoğdu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Aydoğdu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Aydoğdu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Aydoğdu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ali Aydoğdu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Aydoğdu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ali Aydoğdu hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Ali Aydoğdu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Aydoğdu hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Aydoğdu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Magdeburger Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Quick Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Hepiyi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Aveon Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları