20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Can Klinigi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Can Klinigi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
b....i
Kanal tedavisi, dolgu ve tartar temizliği yaptı, ağrılarım tamamen geçti.Anlayışlı çok iyi bir insan, mesleğinde çok tecrübeli.
na...ı
Dr.Ali beyle raslantı sonucu karşılaştım. Evime yakın olduğu için torbalı tıp merkezine fizik tedaviye gidiyordum. Diş bölümünün açıldığını görünce dolguluk bir dişim ve yirmilik diş çekimim için muayene oldum. Kendimde sağlıkçıyım. Gerçekten diş rahatsızlığı olan ve gidecek bir doktor arayışında olan her hastaya ali beyi gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. 20. Lik diş çekiminden çok korkuyordum. Dişimi muayene ediyor sanırken çektiğini söyledi şok oldum. Bu kadar rahat bir diş çekiminin olabileceğini düşünmemiştim. Aynı şekilde dolgu tedavisi de çok başarılı. Teşekkürler ali bey. Allah işlerinizde kolaylıklar versin.
ec...t
Ali amca İzmir'e iyi ki gelmiş. Sayesinde dişçi korkumu yendim :) Kendisi çok iyi bi doktor benimle çok ilgilendi ve onun sayesinde çürük dişimi kurtardım. Teşekkürler Ali amca...
me...ı
diş doktoru korkum olduğundan uzun zaman gidemedim. arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim ve sorunsuz ve acısız bütün tedavilerimi yaptırdım bu tedavilerim ise kanal dolgularım, kaplamalarım ve çekimlerim diş doktoru korkumu yenmeme yardımcı olan doktoruma sonsuz teşekkürler kesinlikle tavsiye ederim
as...a
Dişimdeki bir problemden dolayı Ali Amcaya gittik. Ali Amca bana gerçekten çok iyi davrandı. Eli çok hafif dişimde yaptıklarını hissetmedim bile. Soma da güvenebileceğimiz böyle bir diş hekimimizin olması bizim için büyük bir şans. Bilgi tecrübe ve yakın davranışından dolayı herkese tavsiye ederim.
al...r
Daha İlk Bu Gün Doktor Bey İle İlk Tedavimi Gerçekleştiricem Gerçekten Eli Çok Hafif Ve Hastalarıyla Çok İyi İlgileniyor Kesinlikle Müthiş Bir Doktor Hem Meslek Açısından Hemde Hasta İlişkisi Açısından :)
ib...ş
Kınık ilçesinden ikamet etmekteyim. Ağız ve diş sağlığı konusunda tek adresim Ali Bayram Hoca. Göstermiş olduğu ilgi ve alakası ile gerçekten takdire değer. Kendisine şahsım ve ailem adına teşekkür ediyorum.
k....k
hastayla olan iletişim konusunda başarılı bir hekim..diş konusunda hasta memnuniyeti çok önemli..yapılan tüm işlemlerden memnunuz..postop da hiçbir komplikasyon gelişmedi..güvenerek tüm hastalarımız tercih edebilr..
du...l
Hastasıyla bu kadar ilgilenen bir doktor daha tanımıyorum Gerçekten çok memnun kaldım odasına girer girmez gerek karşılaması gerek tedaviye başlamadan önceki sohbetiyle kendinizi çok rahat hissediyorsunuz tedavi sürecinde çok temiz çok sabırlı ve en önemlisi eli çok hafif dişimde epey sorun olmasına rağmen hiç acı hissetmedim diş sorunu yaşayan herkese tavsiye edebileceğim tek doktor
su...z
doktorum mukemmel bir insan. mesleginde cok basarili. butun hastalara tavsiye ediyorum. tecrubesi ve doktorluk bilgisi beni son derece memnun etti. eli cok hafif hic aci hissetmedim.
Ali Bayram Doğanyılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Bayram Doğanyılmaz, Diş Hekimi. Size Ali Bayram Doğanyılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lamina Uygulamaları, Çene Eklemleri Tedavisi, Estetik Porselen, Pembe Estetik, Kanal Tedavisi, Kök Kanal Tedavisi, Subgingival Küretaj, Tam Diş Protezi, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı).
Ali Bayram Doğanyılmaz adresi nerede?Ali Bayram Doğanyılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş Mah. Fatih Cad. No:2/1 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Bayram Doğanyılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Bayram Doğanyılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Bayram Doğanyılmaz hangi dilleri konuşuyor?Ali Bayram Doğanyılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Bayram Doğanyılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Bayram Doğanyılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Bayram Doğanyılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Bayram Doğanyılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Ali Bayram Doğanyılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.