se...ç
çok güler yüzlü,samimi bir doktor.iyiki Ali Bey'e gitmişim.yıllardır çözemediğim obsesyonlarımı ve depresyonumu sayesinde yendim şimdi çok daha mutluyum..çook teşekkürler kendisine..herkese tavsiye ederim.
do...r
Yıllarca bir sürü psikatriste gittim. İlaç verip gönderdiler. Ali bey de tedavi oldum sağlığıma kavuştum.Çözüm odaklı. İyileştirmeye bakıyor. Tedavim onunla oldu. Sağolsun. Çok ilgli bilgili saygılı ve idealist bir hekim.Tanıdığım en iyi psikiyatrist. Tavsiye derim. Bence Türkiye nin en iyi psikiyatristi.
fa...r
ALİ BEY tanıdıgım en iyi psikiyatristlerden biri. okadar sıcak kanlı bir yaklaşımı varki biz pskiyatrik sorunları olan hastalara çok güler yüzlü yaklaşıyor. ailemden biri gibi kendimi yanında güvenli ve emin ellerde hissediyorum. allah ondan binkere razı olsun.. merhametini hiç eksik etmeyen çok yardımcı olan biri. hem ilaçlar konusunda hemde saygınlığı konusunda.
Ali Belene isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Belene, Psikiyatri.
Ali Belene adresi nerede?Ali Belene şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İncirli Caddesi, İhsan Kalmaz Sokak, No:3 Kat 1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Belene isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Belene online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Belene isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Belene bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Belene ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Belene hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ali Belene hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler