Etlik, Gn, Gen. Dr. Tevfik Sağlam Cd No:119,, Keçiören, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Adenoidektomi +42 daha fazla

Apse Insizyonu Ve Drenajı

Bademcik Ameliyatı

Baş ve Boyun Cerrahisi

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Lokman Hekim Etlik Hastanesi

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2014 yılında mezun oldu. Pratisyen hekimlik görevini Yerköy/Yozgat'da yerine getirdi. 2015-2020 yılları arasında Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesi'nde KBB ihtisasını tamamladı. 2020'de devlet hizmet yükümlülüğünü KBB uzmanı olarak Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde tamamladı. 2021'de yazılı ve sözlü sınavlarını geçerek Avrupa KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Yeterlik Sertifikası'nı (Fellow of European Board Of Otolaryngology- Head and Neck Surgery) almaya hak kazandı. Ankara Özel Etlik Lokman Hekim Hastanesi'nde çalışmaktadır.

C
Konum: Lokman Hekim Etlik Hastanesi Rinoplasti

Burnumdaki nefes alamama şikayeti ve rinoplasti için Ali Can Sungur hocaya gittim ameliyat öncesi çok güzel bilgilendirdi ve çok ilgiliydi. Ameliyat sonrası hiç bir problem yaşamadım ağrı ve morarma olmadı süreci çok rahat atlattım.Burnumun estetik olduğunu hiç kimse anlamıyor çok doğal duruyor ayrıca nefes alamama problemim tamamen ortadan kalktı çok güzel nefes alıyorum.Hem ilgisine hem emeğine minnettarım herkese öneriyorum Ali Can sungur Hoca mükemmel bir insan ve doktor

Konum: Lokman Hekim Etlik Hastanesi Burun Estetiği

Burun ucumun düşük olmasından çok şikayetçiydim. Bir arkadaşıma yaptığı rinoplasti sonrası ben de Ali Can hocaya muayene olmaya karar verdim ve 17 gün önce rinoplasti ameliyatımı oldum. Ameliyat öncesi süreçteki samimiyeti ve ameliyat sonrası ilgisi benim için çok değerliydi. Hasta fikirlerine önem veren, mütevazı bir doktor kendisi. Aklımızdaki bütün sorulara güler yüzle cevap verdi. Ameliyat sonrasında ağrı veya morluk olmadı, süreci sorunsuz olarak tamamladım. Ödeme rağmen burnum çok güzel görünüyor ve rahat bir şekilde nefes alabiliyorum. Burnundan rahatsız olup süreci ayakta tamamladığımı görenler de ameliyat olmaya karar veriyor. Aklında soru işareti olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Ali Can hocamın eline, emeğine sağlık.

Ş
Konum: Lokman Hekim Etlik Hastanesi Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)

27 Mayıs 2024 tarihinde kulak zarı ameliyatı oldum. Ali Can hocam, alanında uzman, iletişimi çok iyi bir doktor. Ameliyat öncesi ve sonrası her zaman güler yüzlü ve açıklayıcı oldu. Ameliyat sonrasında herhangi bir olumsuzluk yaşamadım, kendisine her konuda minettarım.

Konum: Lokman Hekim Etlik Hastanesi Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)

1 Nisan 2024 tarihinde septoplasti+rinoplasti ameliyatı oldum. Ali Can Sungur hocam ameliyat öncesi ve sonrası sürecinde çok ilgiliydi. İletişimi çok iyi. çok detaylı muayene ve devamında başarılı bir ameliyat geçirdim. Ameliyat sonrasında herhangi olumsuz bir durum yaşamadım. Şimdilerde ise rahat nefes almanın, geceleri rahat bir uykuyla tam dinlenmenin rahatlığını yaşıyorum. Hocama emeklerinden dolayı minnettarım.

C
Konum: Lokman Hekim Etlik Hastanesi Geniz Eti Ameliyatı

Hiç nefes alamadığım bir zamanda Ali Can hocadan randevu aldım. Kendisi geniz etim olduğu teşhisini koydu ve ameliyatımı yaptı. Uzun zaman sonra nefes almaya başladım diyebilirim. Kendisi gayet ilgili ve alanında iyi bir doktor.

K
Konum: Lokman Hekim Etlik Hastanesi Burun Estetik Cerrahisi

Burnumdaki kemik eğriliği ve etten dolayı nefes alamıyordum. Ameliyat oldum. Sonuçtan çok memnun kaldım. Burnum çok doğal ve güzel görünüyor. Ayrıca doktor beyin hem ameliyattan önce hem ameliyat gününde hem de ameliyattan sonraki ilgisi çok güzeldi.alanında uzman bir doktor.

I
Konum: Lokman Hekim Etlik Hastanesi Burun Estetiği

Yaklaşık 2ay önce burun ameliyatı geçirdim ilgisi çok güzeldi olcak herkese tercih ederim ameliyat sonrasında ağrım ve şişlik olmadı çok memnun kaldım ilginizden memnun kaldım

Konum: Lokman Hekim Etlik Hastanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Ali Can bey burun ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyat sürecimi ağrısız ve sorunsuz tamamladım. Morluklar 3-4 günde geçti ve hafif bir baş ağrısı hissettim onun dışında hiç bir ağrım olmadı çok hızlı bir iyileşme yaşadım. Sağlıklı nefes alabilen, çok doğal, güzel bir burun yaptı. Gerek ameliyat öncesinde gerek sonrasında verdiği destek kusursuzdu.

Konum: Lokman Hekim Etlik Hastanesi Burun Estetiği

Septoplasti operasyonumu Ali Can Bey gerçekleştirdi.Kendisi gayet güler yüzlü ve ilgiliydi.Ameliyat sonrasında doğal olan morluklarım dışında bir sıkıntı yaşamadım.Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum.

Konum: Lokman Hekim Etlik Hastanesi Rinoplasti

Öncelikle hocama ne kadar teşekkür etsem azdır minattarım bu konuda. Amiliyat olmadan önce çok terettüt lü idim ama hocam sayesinde bu korkuyu yendim. Düşündüğümden daha güzel bir nefese ve görüntüye sahip oldum, Amiliyat sonrası sürecim tahmin ettiğimden daha hızlı gelişme göstertti ağrım nerdeyse hiç olmadı şişliklerim 3. 4. Gün neredeyse yok oldu normale bindi dikişlerim çok hızlı iyileşti şuanda çok memnun bir şekilde devam ediyorum şuan 25. Günümdeyim ama sanki üstünden 7-8 ay geçmiş kadar rahatım. Hocama tekrardan teşekkür ediyorum gönül rahatlığıyla güvenim emin ellerde amiliyatınızı gerçekleştirebileceğiniz bir hoca :))

Op. Dr. Ali Can Sungur

Sevgili S. çok teşekkürler:)