Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Serebrospinal Sıvı Analizi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
Ali Cansu Muayenehanesi
Kızım kaba motor becerilerinde biraz geriden geliyordu araştırdığımızda herkes Ali beyi önerdi iyiki de önerdi çok ama çok memnun kaldım hayatımda gördüğüm en güzel muayene tekniğiydi. Sizin gibi doktorları Allah başımızdan eksik etmesin.
Çocuğumun epilepsi tedavisi için gittim Ali Bey'e. Yaklaşık 4 yıldır doktorumuz. İlaç tedavisi uygulanıyor. Ali Bey çok ilgili bir doktor. Bu zor bir hastalık ve uzun soluklu bir süreç. Bu süreçte çok yardımcı oluyor bize. Ulaşmak istediğimizde kısa sürede dönüş sağlıyor. Yaklaşımı ve ilgisinden çok memnunuz.
Kızımın epilepsi rahatsızlığı sebebiyle tavsiye üzerine gittim Ali Bey'e. Birkaç ilaç değişikliği oldu. Fayda gördük. Hastaya gerçekten yardımı olmaya çalışan bir doktor. Elinden geleni yapıyor. Hastaya ve hasta yakınına yaklaşımı ve bilgilendirmesi çok güzel.
t.....
Oğlum havale geçirdiği için doktorumun tavsiyesiyle gittik Ali Bey'e. Genel rutin muayenesini gerçekleştirdi. Herhangi bir sorun görülmedi. Bizleri de detaylı bilgilendirdi. Ali Bey'in yaklaşımı çok güzeldi. Oğluma da çok güzel davrandı. İlgili ve başarılı bir doktor.
c.....
Kızımın epilepsi teşhisi sebebiyle tavsiye üzerine Ali Bey'e ulaştık. Mevcut kullandığı ilaca bir ilaç daha ekledi. Nokta atışı bir tedavi uyguladı. Çok fayda gördük. Bir seneden uzun süredir doktorumuz. İlk başladığı ilacı kestik şu anda. Biz doktordan önce bir insan tanıdık. Allah kendisinden razı olsun. Harika bir insan. İhtiyacımız olan her zaman çok destek sağlıyor. Çok şükür kızıma da şifa oldu.
ş....
Oğlumun epilepsisi olduğu için muayene oluyoruz. İlaç tedavisi düzenledi. Oğlum şuanda daha iyi. Ali Bey bize göre oldukça iyi bir doktor. Kendisi bizleri her zaman bilgilendiriyor.
Ali Bey gibi bir doktor daha tanımıyorum.Çok ilgili alakalı, her şekilde ulaşabiliyorum, acil durumda çocukta herhangi br nöbet veya farklı bir durumda her an 7-24 ulaşabiliyorum.Güvenilir bir doktor, çok memnunum hocamdan. 7-8 senedir Ali Bey'in takibindeyim.Çocuğum epilepsi hastasıydı, ilaç kullanıyordum.Şu anda ilaç bırakma evresine geldik, her şekilde takibini devam ettiriyor.
Ali Bey'in ismini duymuştum, şehir dışından kendilerine gelenleri duydum.Gittik ve devam ettik.Doktor Ali Cansu'nun şehrimiz ve ülkemiz için çocuk nöroloji konusunda uzman bir doktor olduğunu düşünüyorum.Kızım epilepsi nöbeti geçirmişti, bu amaçla gittik.İlaç tedavisi uygulanıyor. 3 ayda ve 6 ayda bir kontrolleri oluyor.Ekg çekiyor, ilaç dozlarını ayarlıyor.Tedavimiz devam ediyor.İlaç kullandığımız sürece nöbet olmuyor.
ş....
Ali Bey bizim uzun yıllardır doktorumuz. Kendisinden mesleğinin yanı sıra insanlığı açısından da çok memnunuz. Kendisinin bizlere çok faydası dokundu. Psikolojik olarak bizlere çok destek oldu. Kızımda dirençli epilepsi tanısından dolayı muayene oluyoruz. 3.5 yaşından beri ataklarımız oluyordu ama son 3-4 yıldır ataklarımız durdu. Şuanda 12 yaşında ve Nisan ayında tedavimiz bitecek, sadece kontrollerimize devam edeceğiz. Ali Bey mükemmel bir doktor. Umarım uzun yıllar boyunca şehrimizde kalmaya devam eder.
r....
Bundan 7 yıl öncesinde çocuğumun soluk borusuna yabancı cisim kaçmasından dolayı beynine oksijen gitmemişti. Yani tıp terimiyle hipoksi olmuştu. Şuanda şükürler olsun ki atlattı. Çok az sıkıntılı bir süreci kaldı. Ali Bey Bizim Karadeniz Bölgesi'nde tek doktorumuz. Kendisine yaklaşık 7 yıldır gidiyoruz. Olumlu veyahut olumsuz her konuda ufacık olan şeyleri bile bizimle paylaşır. Bizler Ali Bey'in ne olumsuz yönünü gördük ne de duyduk. Kendisini benim gibi hastası olan herkese her şekilde tavsiye ediyorum. Kendisi herkes için gereken hassasiyeti gösteriyor. Ali Bey'den çok memnun kaldığım için farklı bir doktora gideceğimi zannetmiyorum.
Ali Cansu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Cansu, Çocuk Nörolojisi. Size Ali Cansu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fonksiyonel Hemisferektomi, Epilepsi Tedavisi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Epidural Steroid Enjeksiyonu, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Enjeksiyon Iv, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Enjeksiyon Im, Hemaferez.
Ali Cansu adresi nerede?Ali Cansu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazipaşa Mah. Atatürk alanı No:39 Halis Çebi İş Merkezi Kat:8 D:28 Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Cansu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Cansu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Cansu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Cansu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ali Cansu hangi dilleri konuşuyor?Ali Cansu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Cansu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Cansu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Cansu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Cansu hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Ali Cansu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.